Civic Duty

(2006)

Vecinul meu terorist

Poster Civic Duty Postere Civic Duty

Sinopsis Civic Duty

Civic Duty 01

Un contabil american asaltat de știri și copleșit de obsesia legată de terorism în lumea de după evenimentele din 9 septembrie 2001, este pus în mare încurcătură după ce un tânăr islamist, proaspăt absolvent de facultate, îi devine vecin.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Produs de

Intandem Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Freestyle Releasing

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lorenne pe 04 Ianuarie 2011 16:43
La momentul la care l am vazut mi s a parut un film reusit , sa zicem, pentru faptul ca aceasta intamplare intr o oarecare masura poate fi luata ca fiind una reala , a zilelor noastre.
2 0
Vegetarian pe 08 Iulie 2013 15:27
Este un film potrivit si pt lista : Case , apartamente - Probleme , solutii = Politia intervine cu intarziere si oamenii sunt tentati sa isi faca dreptate singuri ca in filmu asta . Elvetienii au renuntat de prin 1980 !? la excedent de politisti , fiecare cetatean anuntand politistu din comuna sau din cartieru in care sta , daca vede ceva suspect la vecini , pe strada etc . La noi politistii patruleaza permanent pe strazi doar in masini ca nu pot pe jos , pe bicicleta pe scuter , si nu ii intereseaza betivii care dorm pe jos in statii de autobuze , riscand sa fie calcati de numerosii calatori , etc .. Ei sunt preocupati doar de vanzatorii ambulanti de pe langa piete care nu le platesc spaga in bani sau produse ( fructe etc ) ... In filmu asta politistu recunoaste ca amanat solutionarea unui caz si situatia a scapat de sub control . Cine nu vrea sa faca ceva gaseste scuze . Politistii… citeşte
1 0
CANTALUP pe 11 iulie 2013 19:31
Sa nu-ti fie teama de dusmanul tau ; cel mai rau lucru pe care ti-l poate face este sa te ucida . Sa nu te temi nici de prietenul tau ; cel mai rau lucru pe care ti-l poate face este sa te tradeze . Teme-te însa de indiferenta . Caci prin tacerea ei , prin consimtamîntul ei tacit , te ucide si te tradeaza în acelasi timp ." N. Mihalkov .
cristinapascaliu pe 09 Iulie 2011 12:16
ingamfare americana?
un film bun.
am sa citez din film-
-,teroristul: ,,spune-mi despre vietnam ,despre panama, despre cuba,...afganistan,,,
- jack:........si eu ce vrei sa fac? nu imi pasa...eu nu sunt tara mea
si cu vorbele de duh ale lui George Bush.. Domnul sã ne dea înþelepciune ºi sã
vegheze asupra Statelor Unite Ale Americii.
un film de vazut.

1 0
madalinaXD pe 05 Ianuarie 2014 16:05
E sau nu e terorist ?
Un film bun cu un barbat care incearca sa demaste pe vecinui lui terorist. Finalulul e pe masura faptelor lui. Merita un 7
0 0

Spune-ţi părerea despre Civic Duty

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Civic Duty
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells