Articole Antichrist

(2009)

Antichrist

Despre echipă

Meta Louise Foldager - Producător

Meta Louise Foldager a absolvit Universitatea din Copenhaga și are o diplomă de master în știința filmului. A devenit co-proprietar și producător la Zeitgeist și, mai târziu, producător la Nimbus Film până când s-a alăturat companiei Zentropa unde produce filmele lui Lars von Trier.
În 2006, Meta Louise Foldager a produs filmul lui Lars von Trier, Boss Of It All și în 2004 a primit premiul Natsværmer pentru cel mai promițător talent din industria cinematografică.

Lars von Trier - Regizor

Născut pe 30 aprilie 1956, în Danemarca, Lars von Trier este unul din regizorii ale cărui creații au influențat semnificativ cinematografia europeană.
Absolvent al Școlii Naționale Daneze de Film, Trier a debutat în lung-metraj în 1984 cu The Element of Crime, pentru care a obținut la Cannes Marele Premiu pentru Tehnică.
Cariera regizorului mai include și titluri celebre precum Breaking the Waves, distins cu Marele Premiu al Juriului la Cannes (1996), Dancer in the Dark, câștigător al trofeului Palm d’Or, Dogville (2003) premiat cu European Film Award, Manderlay (2005) sau The Boss Of It All (2006).

Interviu cu regizorul LARS VON TRIER
jinglebells