Ai no mukidashi

(2008)

Dedesubturile iubirii

Poster Ai no mukidashi Postere Ai no mukidashi

Sinopsis Ai no mukidashi

Un tanar cald si asezat, Yu nu are de ales. Tatal lui, un preot catolic sever, il impinge de la spate catre spovedanie. Numai ca pentru a te spovedi e nevoie sa pacatuiesti. Problema este ca singurul pacat pe care cinicul lui tata l-ar accepta ar fi un fel de perversiune de natura sexuala...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0

Caseta tehnică

AKA

  • Love Exposure

Produs de

Omega Project

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Phantom Film

Țara

Japonia

Site oficial

Ai no mukidashi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Liviu- pe 05 Iunie 2010 10:22
Visul dement al unui adolescent
Bun venit in visul unui adolescent! Nu, nu e o replica din film, dar ar fi putut la fel de bine sa fie. Love Exposure e atat de ciudat si dement incat nu trebuie cautata nici o urma de realism si e atat de pervers incat cu greu ai putea crede ca nu e scos din mintea unui adolescent.

Spunand acestea, filmul e doar pentru cei cu mintea destul de deschisa, ba pana si unii dintre acestia nu vor reusi sa treaca peste cele 4 ore (!) ale odiseei unui tanar japonez in cautarea dragostei. De asemenea, e umplut pana la saturatie de hormoni, deci s-ar putea spune ca, in mare, filmul e recomandat unei anumite categorii de varsta.

Povestea se invarte in jurul a trei personaje, unul mai "fucked up" decat celalalt. Pe rand ne e prezentat trecutul personajelor acestui triunghi. Yu e un adolescent de 17 ani, uimitor, dar cam fara de pacat. Dupa ce tatal sau are o idila… citeşte

5 1
ady.230875 pe 29 Aprilie 2022 19:53
...acum după ce am vazut filmul, îi dau dreptate lui Liviu-, e un film deosebit, dar pe care mintea unui manelist nu îl poate înțelege..... și ca o completare, sfârșitul e mai mult decât genial, și anume: ,,erecția'' nu minte niciodată (când stă Yu pe marginea patului în camera de spital și-și aduce aminte de Yoko și.....are ditai' erecția)
0 0
not.Who.you.think pe 22 Aprilie 2011 03:42
Inceputul m-a lovit cu o poveste foarte interesanta, realizarea filmului este incredibla ceea ce iti dezvolta foamea de a il urmari cu mai multa atentie. M-a bufnit rasul, mi-am tinut respiratia, m-am emotionat, am sperat, am fost confuz etc. Un film extraordinar un spectacol audio-vizual excelent. Desi are aproximativ 4 ore senzatia cand il urmaresti este asemanatoare ca cea data de un "Barca - Real" (ca tot e perioada el clasico).
0 1

Spune-ţi părerea despre Ai no mukidashi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Ai no mukidashi
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells