A Gathering of Old Men

(1987)

Adunarea bătrânilor

Poster A Gathering of Old Men Postere A Gathering of Old Men

Sinopsis A Gathering of Old Men

Mai mult

Pe o plantație de trestie de zahăr din Louisiana cadavrul unui alb este găsit în curtea unui bărbat de culoare. Suspect în acest caz este un negrul, pe nume Mathu. Acesta este aparat de mulți bătrâni ai satului și de proprietarul alb al plantației. Fiecare îi povestește șerifului o situație din viața lui în care a fost nevoit să împuște pe cineva. Muncitorii de pe plantație, obedienți de mai multe generații, găsesc cu acest prilej curajul de a spune ce nedreptăți au îndurat…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 11 Ianuarie 2012 08:47
un film impresionant , prin subiectul sau atat de neobisnuit , care te cucereste inca de la declansarea actiunii iar curiozitatea nu este astamparata decat dupa terminarea tuturor tensiunilor . subiectul , unul aparent simplu , bazat pe o asa-zisa crima , ii face pe toti membrii unei mici comunitati sa pledeze "vinovat" in fata serifului , care nu stie deloc ce sa faca in asemenea situatie . pe langa tendiunea exercitata de serif in film , au mai fost si cateva poante , ce au facut acest film o recomandare numai buna pentru oricand !
1 0
Vegetarian pe 04 Martie 2012 20:06
. . Sinopsisul propus de mine a fost acceptat dupa 17 zile .
Pe o plantaţie de trestie de zahăr din Louisiana cadavrul unui alb este găsit în curtea unui bărbat de culoare . Suspect în acest caz este un negru , pe nume Mathu . Acesta este aparat de mulţI bătrâni ai satului şi de proprietarul alb al plantaţiei . Fiecare îi povesteşte şerifului o situaţie din viaţa lui în care a fost nevoit să împuşte pe cineva . Muncitorii de pe plantaţie , obedienţi de mai multe generaţii , găsesc cu acest prilej curajul de a spune ce nedreptăţi au îndurat de-alungul anilor .

0 0
Vegetarian pe 4 martie 2012 20:12
Fiecare om are o ocupatie potrivita si filme potrivite pt fiecare moment din viata lui . Totul e sa vada filmu potrivit la momentu potrivit . Nu sunt toti oamenii potriviti sa fie conducatori . Mai bine omul potrivit la locul potrivit .

Spune-ţi părerea despre A Gathering of Old Men

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells