Zoe Saldana, pictorial fierbinte

de Cristina Grigore în 16 Mai 2013
Zoe Saldana, pictorial fierbinte

Interviul acordat de actriţa Zoe Saldana pentru ultimul număr al revistei americane pentru femei Allure a atras multă atenţie. Motivul? Nu doar tema discuţiei, legată de viaţa sexuală a vedetei, ci şi imaginile senzuale, nud, ale acesteia, publicate de revistă.

O figură extrem de suplă şi atrăgătoare, actriţa a renunţat treptat la haine, aşa cum veţi vedea în cadrele redate mai jos, lucru regăsit în descrierea ataşată pictorialului „52 de kilograme de curaj şi sentimente rănite”.

"Rana" actriţei de 34 de ani a fost cauzată de recenta despărţire de actorul Bradley Cooper, iar discuţia despre relaţiile sale amoroase a făcut-o să ajungă la o constatare netradiţională. „S-ar putea să-mi cresc copii alături de o femeie”, a declarat ea. „Dacă dau peste ceva bun în viaţă, nu contează dacă este o pereche de pantofi sau o persoană, nu am de gând să ratez ocazia pentru a încerca altceva”, a adăugat ea. În plus, actriţa este hotărâtă să nu se mai cupleze vreodată cu actori. "Am experimentat asta, nu-mi mai trebuie", a decretat ea.

Saldana, pe care o poţi vedea de mâine şi în cinematografele noastre în Star Trek Into Darkness, îşi va relua din 2015 celebrul rol din Avatar. Actriţa a fost distribuită recent în producţia Marvel Guardians of the Galaxy, unde o va interpreta pe Gamora.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 16 mai 2013 14:25
Cat de fierbinte o fi pictorialul , pe mine ma lasa rece , gandindu-ma in ce " filme" a jucat
Theodor2011 pe 29 mai 2013 17:36
Fierbinte o lae
Mie nu-mi place: nici cum joaca, si nici cum arata
I-ar pictorialu nici atat.
VARZA

alex_il_fenomeno pe 21 iunie 2013 20:22
De jucat se descurca, insa nu cred ca este "hot" nici pe departe.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells