Video: ce declară băieţii din Magic Mike

de Gloria Sauciuc în 21 Iul 2012
Video: ce declară băieţii din Magic Mike

Mike meseriaşu' se lansează pe 3 august în cinematografele româneşti cu reprezentaţii în ţinută sumară din partea actorilor Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey. În interviurile de mai jos aflăm detalii despre munca pe platou, subiect şi personajele jucate de băieţi.

  -Hai să vorbim despre personajul tău. În esenţă, el e tânărul care trece prin mai multe schimbări mari.

Alex Pettyfer: Da. De fapt, nu cred că într-adevăr trece printr-o schimbare majoră de caracter, doar că răspunde la provocarea despre cine este el însuşi cu adevărat, şi descoperă alcoolul, drogurile, sexul. Este o spirală a decăderii. Mi-a plăcut personajul pentru că era ca un fel de oglindă pentru personajul lui Channing, însă cu o părere critică referitoare la ceea ce el însuşi face.

"Cu cât ieşi într-un mod mai original din propriile tale haine, cu atât mai mult e impresionat publicul feminin".

 -Personajul lui Dallas (Matthew McConaughey) este cel care te iniţiază.

Alex Pettyfer: Da, şi sunt de mult timp fanul lui Matthew McConnaughey. E o scenă aproape ireală atunci când McConnaughey intră îmbrăcat într-un tricou galben din spandex mulat, în balerini şi cu o pălărie de cowboy.

 -Era un număr de fete care făceau figuraţie ca dansatoare în club. Cum era să fii acolo şi să filmezi alături de ele?

Alex Pettyfer: Până acum nu am jucat genul ăsta de rol, şi atunci când plonjezi în lumea asta înţelegi de ce dansatorii devin atât de dependenţi de imaginea lor şi mai ales de reacţia publicului. Atunci când filmam şi a trebuit să cobor de pe platou am simţit cam aşa "Păi vreau mai degrabă să mă întorc pe scenă. Ce-o să fac acum?" Asta e starea de spirit a acestei lumi îmbibate de alcool şi droguri, şi viaţa asta îi face să piardă controlul. Chiar dacă majoritatea cred că e doar ceva temporar, însă de fapt intră într-o spirală descendentă.

  -Dansatorii se consideră ei înşişi ca fiind sexy?

Alex Pettyfer:  Nu cred că e vorba de asta, ci doar de spontaneitate. Cu cât ieşi într-un mod mai original din propriile tale haine, cu atât mai mult e impresionat publicul feminin.

  -Există o diferenţă între strip-ul pentru bărbaţi şi cel pentru femei?

Alex Pettyfer:  Sigur. Atunci când, ca bărbat, intri într-un club de striptease cu fete la bară, există ceva intim în toate astea, toţi vor să pună mâna. Pe când pentru femei, striptease-ul masculin e ceva doar ca un spectacol. Într-adevăr, vor distracţie, însă conştientizează că există o limită care nu se depăşeşte.

 -Crezi că filmul e atractiv şi pentru restul publicului?

Alex Pettyfer: Vă referiţi la bărbaţi? Ca bărbat necăsătorit ai de ce să mergi la film, o să fie numeroase femei în sală! Însă, în acelaşi timp e amuzant, e ceva la care ca bărbat ai de ce să te simţi bine. Chiar dacă ai ezitări, ai la ce râde!

 -Ce anume îl face pe Soderbergh atât de potrivit să regizeze un asemenea film?

Alex Pettyfer:  El aduce realism întregii poveşti, şi o face să fie condusă de către personaje. Şi când ai toate astea, iese un film bun.


V-aţi pregătit mergând în prealabil la cluburi de striptease?
Channing Tatum:  Nu îmi venea să cred că merg împreună cu el şi cu soţia lui la un spectacol de striptease masculin.

"Soderbergh aduce realism întregii poveşti şi o face să fie condusă de către personaje. Şi când ai toate astea, iese un film bun"...


Matthew McConaughey: Grozavă primă întâlnire!
Channing Tatum: Şi totuşi, a fost un moment reuşit!

Lumea striptease-ului bănuiesc că vă era familiară. Totuşi, ce nu ştiaţi şi aţi aflat acum?
Matthew McConaughey:  Am aflat că cei care fac asta sunt, de pildă, soldaţi în permisie, avocaţi, profesionişti, familişti cu copii - şi familiile lor ştiu cu ce se ocupă. Îi vezi la costum, apoi deodată pe scenă, unşi cu ulei. Iar femeile din public înnebunesc de bucurie. Nu e o muncă din care trăiesc, mai câştigă ceva bani în plus, însă îşi îndeplinesc fanteziile - ale lor şi pe cele ale doamnelor din public.

Channing Tatum: Nu e vorba aici de o fantezie sexuală a femeilor - poate doar un pic - însă partea importantă constă în distracţie, să vadă stripperul dezbrăcat şi dansând. Nu cred că merg acasă şi că visează la mine. Asta în realitate. În film, personajul meu crede altceva.
   

În film, personajul tău face un număr de striptease. E numărul la care tu te-ai gândit?
Matthew McConaughey: Steven (Soderbergh, regizorul - n.red.) a considerat că ar fi o idee foarte bună. M-am mai gândit la asta, şi m-am hotărât destul de repede că da.

Cum au fost pregătirile pentru film?
Matthew McConaughey: Păi mers la salonul de bronzat, epilat tot părul de pe corp, mers la sală de două ori pe zi, atenţie cu dieta.
 

Cred că având la regie pe Steven Soderbergh, e mai mult decât un film obişnuit despre stripperi.
Channing Tatum: Da, e vorba despre un regizor de înaltă clasă care face un film cu un subiect aparent de joasă clasă. Dacă alt regizor ar fi făcut acest film, cu siguranţă ar fi riscat să cadă în capcanele laturii senzuale a dansului, iar publicul nu ar fi agreat asta. Cred că dialogurile sunt foarte bine scrise.

Credeţi că filmul a fost o reflectare corectă a lumii stripperilor?
Channing Tatum:   Cred că a fost cea mai acceptabilă pentru un film. Cred că lumea stripperilor poate fi, de fapt,mult mai tenebroasă şi mai dezagreabilă în realitate. Însă filmul a reuşit să o prezinte veridic  dar fără să dezguste.
   

Bărbaţii ar avea de protestat la acest film...
Channing Tatum:  Bărbaţii pot protesta la orice, e în regulă.  Nu cred că e doar vorba despre bărbaţi care îşi îngrijesc şi îşi pun în evidenţă corpurile, ci şi despre emanciparea femeilor.
McConnaughey: Însă, bărbaţilor, nu exageraţi cu îngrijirea corpurilor. Manichiura excesivă este....mai bine nu!
Channing Tatum:  Iar bărbaţii deştepţi vor veni la film, pentru că ei ştiu deja unde vor veni toate femeile!

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 9 august 2012 20:35
se vorbeste destul de bine de acest film si tind sa cred ca merita urmarit .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells