Van Helsing soseste pe marile ecrane

7 Mai 2004
In acest week-end pe marile ecrane isi va face aparitia celebrul vanator de vampiri (si nu numai!) Van Helsing, intr-un film de super-actiune care va va binedispune:
Regizorul Stephen Sommers aduce pe ecran un puternic si carismatic vanator de rau – Van Helsing .
In viziunile lui Sommers, Dracula, Transilvania si Omul Lup sunt practic renascuti si modernizati cu efectele speciale si tehnica cinematografica moderna.

In aceasta lume este readus la viata eroul din Dracula de Bram Stoker prin interpretarea lui Hugh Jackman.
In batalia sa continua pentru eliminarea monstrilor de pe pamant, Van Helsing la comanda unei societatii secrete, calatoreste in Transilvania pentru a elimina pe seducatorul si periculosul conte Dracula – interpretat de Richard Roxburgh.

Lui Van Helsing i se alatura frumoasa fara frica Anna Valerious (Kate Beckinsale). Ea trebuie sa-si scape familia de un blestem ce ii urmareste de generatii.


Cea de-a doua premiera a saptamanii este o comedie romantica cu Marisa Tomei in rolul principal, Just a kiss / Doar un sarut.
Povestea unui sãrut… A însela sau a nu însela?

Aceasta este întrebarea care le dã de furcã celor douã cupluri: Dag, regizor de spoturi publicitare si Halley (Kyra Sedgwick), prietena lui “cu capul pe umeri”; Peter (Patrick Breen), mascotã pentru untul de arahide, si iubita lui, Rebecca (Marley Shelton), dependentã de prozac. Dag nu rezistã tentatiei de a o sãruta pe frumoasa Rebecca si cedeazã, fãrã sã îsi imagineze consecintele colosale pe care le va avea acest gest aparent neînsemnat.

Pe mãsurã ce infidelitatea lui dã nastere unei reactii în lant, generând despãrtiri si noi atractii, el se trezeste în mijlocul unui cosmar romantic. Deprimatã, fiecare “victimã” a infidelitãtii încearcã sã se regãseascã pe sine.

Peter ”decoleazã” împreunã cu o stewardesã iubitoare de film, într-o cãlãtorie care duce cãtre un dezastru de prima paginã. La fel de furioasã, Halley îl lasã pe un violoncelist (Taye Diggs) sã-i cânte-n strunã…Între timp, Rebecca îsi pierde din nou controlul, iar Dag sfârseste literalmente în lanturi, dupã ce a sedus-o pe “dominatoarea” Paula, interpretatã de Marisa Tomei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 3 decembrie 2011 16:37
este un film foarte bun , care merita vazut de toti !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells