Unele dintre cele mai așteptate filme ale lui 2021, la Festivalul de Film de la Veneția

de Marina Florea în 27 Iul 2021
Alexander Nanău, regizorul documentarului Colectiv, se află printre membrii juriului

Cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția urmează să aibă loc între 1 și 11 septembrie, iar selecția de anul acesta cuprinde unele dintre cele mai așteptate filme ale lui 2021, inclusiv horror-ul lui Edgar Wright - Last Night in Soho, filmul de epocă al lui Ridley Scott - The Last Duel și drama lui Pablo Larraín - Spencer. Alexander Nanau, regizorul documentarului Colectiv, se află printre membrii juriului care va acorda Leul de Aur.

Drama Spencer, despre viața prințesei Diana, urmează - de asemenea - să aibă premiera la Festivalul de Film de la Veneția. Plasat în timp în decursul unui singur weekend din 1991, Spencer surprinde momentul deciziei Dianei de a pune punct căsătoriei cu Charles, Prințul de Wales. Regizorul Pablo Larraín a surprins pozitiv cu biopic-ul său din 2016 Jackie, așa că așteptările sunt mari legate de filmul despre celebra Prințesă.

În afară de cele deja pomenite, Parallel Mothers va deschide festivalul, care va aduce în laguna din nordul Italiei și filmul Dune a lui Denis Villeneuve și filmul lui David Gordon Green, Halloween Kills.

Festivitatea va aduce și debutul regizoral al lui Maggie Gyllenhaal - The Lost Daughter, cu Olivia Colman, cu Dakota Johnson, cu Jessie Buckley și cu Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone at Night), apoi Mona Lisa And The Blood Moon, un film fantasy cu Kate Hudson în rolul unei fete cu superputeri care scapă dintr-o clinică psihiatrică.

Exploreaza subiecte similare:

Last Night In Soho, ridley scott, The Last Duel, colectiv, Alexander Nanau, Spencer, Jackie, Madres paralelas, Dune, Denis Villeneuve, David Gordon Green, Halloween Kills, Maggie Gyllenhaal, Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley, Ana Lily Amirpour, A Girl Walks Home Alone at Night, Kate Hudson, Edgar Wright, Pablo Larrain

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells