Uncharted: Drake’s Fortune, adaptat de regizorul lui Limitless

de Cristina Grigore în 8 Iul 2011
Uncharted: Drake’s Fortune, adaptat de regizorul lui Limitless

Ambiţiosul David O. Russell, a cărui abordare mai puţin fidelă jocului video nu a fost pe placul celor de la Sony Pictures, a predat ştafeta regizorală lui Neil Burger, autorul scenariului peliculei aflată recent pe marile noastre ecrane, Limitless, dar şi al lui The Illusionist (2006).

Conform informaţiilor obţinute de Variety, producătorii filmului (Avi Arad, Ari Arad, Charles Roven şi Alex Gartner) au aprobat varianta de scenariu propusă de Burger, care îşi mai revendică astfel încă o poziţie în realizarea peliculei.

Odată cu retragerea din proiect a lui Russell, este posibil ca şi Mark Wahlberg să îşi anunţe plecarea, chair dacă nu a făcut încă vreo declaraţie în acest sens. Deşi momentan este ocupat cu filmările la sezonul patru al serialului Castle, Nathan Fillion este actorul preferat al publicului pentru rolul titular (fanii au trimis deja cereri în acest sens producătorilor).

O combinaţie între un joc-platformă şi un shooter, Uncharted: Drake’ Fortune oferă o poveste de acţiune antrenantă, însă destul de previzibilă, astfel încât o modificare a acesteia ar putea aduce un plus viitoarei pelicule. Următoarea ştire legată de acest film sperăm să fie cea a numelui actorului din rolul principal, fără îndoială, un alt element cheie de care depinde succesul său.

Ce actor ţi-ar plăcea să vezi în rolul lui Nathan Drake?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 8 iulie 2011 09:54
Deocamdata, aceste incertitudini, nu ne ajuta prea mult...
alex_il_fenomeno pe 8 iulie 2011 12:01
pare un subiect interesant ! ma bucur ca americanii au gasit si alte subiecte bune de exploatat in defavoarea remake-urilor !
kakapiciu pe 8 iulie 2011 12:02
Ar fi o gramada de actori care ar reusi sa faca din Uncharted: Drake’s Fortune un succes.
OwYBeS pe 8 iulie 2011 17:12
Sper sa plece si Mark Wahlberg ... Nathan Fillion s-ar descurca de 1 milion de ori mai bine in rolul Nathan Drake ... rolul e facut pentru Nathan Fillion.
Sorin87 pe 8 iulie 2011 19:09
astept sa vad cum o sa iasa productia
Vorador pe 8 iulie 2011 21:27
Neil Burger este un regizor bun,dar tot raman cu parerea ca aceasta capodopera de joc virtual nu ar trebui sa aiba parte de un film.Majoritatea filmelor bazate pe jocuri video au fost slabe,doar Silent Hill mi s-a parut intr-adevar bun.
Uncharted este unul dintre cele mai bune jocuri video.

catasmile17 pe 9 iulie 2011 12:10
hmm ... interesant !!!!
phantom1593 pe 9 iulie 2011 15:51
Nathan Fillion e mult mai potrivit! Plus ca are acelasi prenume ca si personajul principal :))... si sa ziceti ca povestea este previzibila e o prostie.
anto_mihai95 pe 13 ianuarie 2012 22:09
Nolan North mi se pare ca este cel mai potrivit pentru rol deoarece personajul din joc a fost facut si dupa fata lui.:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells