Un spot oficial super cool

de Gloria Sauciuc în 24 Sep 2009
Un spot oficial super cool

Anim’est debutează în forţă vineri, 2 octombrie, la ora 19.00, în sala Cinematografului Patria, când va avea loc deschidere oficială a festivalului urmată de proiecţia filmului Mary and Max, semnat de Adam Elliot, deţinătorul unui premiu Oscar. Producţia australiană din 2009 a avut premiera la Sundance Festival şi a obţinut o menţiune specială în cadrul cunoscutului Festivalul de Film de la Berlin, Generation 14Plus.

Povestea filmului se întinde pe douăzeci de ani şi două continente. Este relatarea relaţiei speciale dintre două persoane foarte diferite: Mary Dinkle (Collette), o fetiţă cam plinuţă în vârstă de 8 ani din suburbiile oraşului Melbourne, Australia şi Max Horovitz (Hoffman), un evreu obez de 44 de ani, suferind de sindromul Asperger, ce trăieşte în haosul New York-ului. Succedând umorul şi melancolia, Eliot crează un echilibru între comic şi tragic, reuşind să păstreze interesul spectatorilor în fiecare clipă.

Dar nu filmul care deschide Anim'est-ul este noutatea acestui articol, ci spotul oficial al festivalului, care - cu adevărat - shakes your world! Foarte bine conceput, regizat şi realizat, spotul face deschiderea triumfală festivalului, care se anunţă cel puţin la fel de catchy ca ediţiile anterioare. Ideea cu imprimanta nu este nouă, dar efectul obţinut este atât de proaspăt... Vă lăsăm să vizionaţi!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Wonka pe 24 septembrie 2009 13:46
Tare spotul
djnenea pe 24 septembrie 2009 15:52
e chiar dragutz :))
Michael Kaufmann pe 24 septembrie 2009 16:09
Super tare spotul, frate. Mai bun decat celalalt. Oaia e tare... si e EU compliant (e marcata)
Radu1711 pe 14 aprilie 2010 13:07
ce mai sporturi inventeaza lumea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells