Un mafiot la Hollywood, joi la Hollywood Multiplex

6 Ian 2010
Un mafiot la Hollywood, joi la Hollywood Multiplex

Joi, 7 ianuarie 2010, începând cu orele 19:30, spectatorii au ocazia să-i urmărească pe John Travolta, Danny DeVito, Gene Hackman şi alţi actori consacraţi în comedia savuroasă Un mafiot la Hollywood.

Chili Palmer (John Travolta) este recuperator de datorii pentru un şef mafiot şi este trimis la Hollywood pentru a încasa nişte bani restanţi. Aici îl cunoaşte pe Harry Zimm  (Gene Hackman), un producător de filme horror cu buget restrâns. Şi astfel, Chili observă că aptitudinile sale mafiote se potrivesc perfect pentru ceea ce a vrut dintotdeauna să facă: să producă filme.

Proiectarea filmului la Hollywood Multiplex  se face în cadrul proiectului Movie Madness, iniţiat de Canalul MGM Channel. Cele mai bune filme clasice au rulat la cinematograful Hollywood Multiplex - Mall Vitan (Bucureşti) de pe  1 octombrie 2009.    

Cu peste 80 de ani de experienţă în producţia de filme, MGM reprezintă un brand legendar în lumea divertismentului, având cea mai mare şi modernă bibliotecă de filme de la Hollywood. În 2010, MGM Channel şi-a propus să vină cu o nouă înfăţişare şi un conţinut mai bun pentru cinefili.    
 
În prima şi a treia JOI a fiecărei luni, cei care trec pragul cinematografului Hollywood Multiplex în ianuarie 2010 vor savura cele mai bune filme clasice de la MGM, cu distribuţii de excepţie.

Proiectul MGM Movie Madness, care se va finaliza la sfârşitul lunii ianuarie, prezintă unele dintre cele mai cunoscute filme clasice MGM Channel pe marile ecrane, având în distribuţie actori consacraţi, precum John Travolta, Gene Hackman, Rene Russo, Danny DeVito sau Charles Bronson.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells