Un lungmetraj de animaţie inspirat de piesele LEGO va fi lansat în 2014

de Cristina Grigore în 25 Apr 2012
Un lungmetraj de animaţie inspirat de piesele LEGO va fi lansat în 2014

Studiourile Warner Bros. au anunţat lansarea unui film de animaţie ce are la bază piese LEGO, scrie Deadline. Filmul va fi realizat în  3D şi va debuta pe marile ecrane în 2014.

Regizorii recentului 21 Jump Street şi ai lui Cloudy With a Chance of Meatballs, Phil Lord şi Christopher Miller, vor sta la cârma proiectului, iar scenariul le va aparţine lui Dan şi Kevin Hageman (echipa ce a lucrat şi la scenariul lui Hotel Transylvania).

Animaţia va include în poveste, potrivit comunicatului de presă emis de studiouri, „câteva dintre cele mai populare figuri ale universului LEGO, dar va avea alături şi unele personaje noi”.

Binecunoscuta linie de jucării de asamblat a fost creată de un tâmplar danez, Ole Kirk Christiansen, în 1932. În ultimii ani, grupul LEGO a vândut licenţa de producţie a pieselor sale de construcţie unor francize precum Harry Potter, Star Wars şi Piraţii din Caraibe.

Animaţia aflată în orarul Warner Bros. (lansarea în Statele Unite este programată pentru 28 februarie 2014) se înscrie astfel în lunga serie de adaptări date aventurilor personajelor de jucărie de către industria de divertisment – jocuri video, un parc de distracţii tematic, un serial TV, scurt-metraje de parodie şi videoclipuri.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 25 aprilie 2012 14:24
Cred ca va fi ceva inedit....
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2012 16:50
original , dar poate ca nu si reusit ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells