Trailer nou Django dezlănţuit

de Gloria Sauciuc în 8 Iun 2012
Trailer nou Django dezlănţuit

Jamie Foxx şi Christoph Waltz se vor dezlănţui în Django Unchained pentru salvarea Broomhildei. Filmul are o dată de lansare în România, 18 ianuarie 2013. Până atunci, Cinemagia vă pune la dispoziţie primul trailer.

Kerry Washington va avea rolul principal feminin în acest noul film al lui Quentin Tarantino. Ea va fi Broomhilda, soţia sclavă a lui Django (Jamie Foxx), pe care acesta o caută după ce s-au despărţit. Cei doi se pare că vor avea de "discutat" cu personajul lui Leonardo DiCaprio pentru recuperarea Broomhildei.

Cei de la Indiwire.com au citit scenariul lui Tarantino, iar părerea lor despre modul în care personajul lui Kerry Washington a fost creionat e următoarea. "Nu avem aici o Shosanna precum în Inglourious Basterds. Protagonista nu are parte de acelaşi tratament demn precum Shosanna lui Tarantino, nici pe departe: într-adevăr, e perioada sclaviei şi ea e o femeie de culoare. Există vreo 4 sau 5 scene în care Kerry Washington apare, să zicem "exploatată": vorbim de scene de nuditate, însă şi două alte scene în care e violată de bărbaţi albi. Atunci când e prezentată pentru prima dată, e o femeie al cărei corp e scos la vânzare: mai târziu, e urmărită prin coridoarele unui hotel, complet dezbrăcată şi cu un bici înfăşurat în jurul corpului; şi mai târziu, e încuiată într-o celulă din metal, ca pedeapsă pentru o tentativă de evadare. Cu siguranţă că asemenea posturi au convenit genului blaxploitation în anii '70, şi totuşi Tarantino putea s-o înfăţişeze pe Broomhilda într-o lumină mai puţin degradantă, sunt de părere cei de la Indiewire.

Poate că intenţia regizorului este de a atrage compasiunea publicului, ceea ce atrage mai multă ură la adresa personajelor negative - justificând astfel ceea ce vor păţi aceştia în deznodământ.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 9 iunie 2012 10:25
abia astept sa apara.
ice_eyes pe 23 iunie 2012 16:34
super!!! dicaprio in rol negativ intr-un film regizat de tarantino... super!!! can't wait
alex_il_fenomeno pe 25 iunie 2012 18:36
arata bine ... chiar ma bucur ca inca se mai realizeaza astfel de filme .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells