Totul despre sex 2 întrece Povestea jucăriilor 3

de Ştefan Dobroiu în 22 Iun 2010
Totul despre sex 2 întrece Povestea jucăriilor 3

După ce a luat pe nepregătite box-office-ul american, încasând aproximativ 109 milioane de dolari în weekendul lansării, Toy Story 3 reuşeşte să atragă doar 7.940 de spectatori în aceeaşi perioadă de timp în România, deşi a fost prezent pe un număr record de 28 de ecrane.

Animaţia Pixar a fost întrecută de Sex and the City 2. Aflat la a treia săptămână de rulare în ţară şi prezent pe doar 16 ecrane, filmul cu Sarah Jessica Parker a vândut 9.560 de bilete de vineri până luni, ajungând la o cifră totală de 72.361 de admisii.

Următoarele două locuri din top sunt ocupate de comedia Killers/Un cuplu mortal, cu 7.938 de bilete vândute, şi filmul de aventuri Prinţul Persiei: Nisipurile timpului, cu 8.675 de spectatori.

Pe locul cinci se clasează a doua premieră a săptămânii, comedia romantică Plan de rezervă, cu 7.564 de spectatori.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 22 iunie 2010 17:11
Era oarecum de asteptat, desi "Toy Story 3" a incasat si mai putin decat "How to Train Your Dragon" in primul weekend de premiera (12.841 de spectatori a avut animatia cu dragoni). Cred ca nu s-a pus accent in campania de promovare a lui "Toy Story 3" pe faptul ca nu este un film exclusiv adresat copiilor, sincer asa am crezut si despre "How to Train Your Dragon" (mai ales dupa afisul destul de simplist) si wow ce surpriza placuta a fost !

La americani inca ma uimeste cum de incasarile record sunt taman vara (110 mil. $ in primul weekend pt. "Toy Story 3" - echivalentul la noi a 40-45 de mii de bilete in primul weekend (cam cat a avut si "Alice in Wonderland" la noi)) cand teoretic oamenii intra in concedii si se presupune ca nu mai au timp de cinema ! In SUA, "Toy Story 3" a incasat la ei in numai 3 zile mai mult decat a strans "Sex and the City 2" in 4 saptamani (a ajuns pe la 90 de mil. $) !

La noi in schimb, "Totul despre sex 2" face valuri inca in publicul feminin (cel putin a fost un pic mai reusit decat primul din 2008) !

fire pe 22 iunie 2010 17:44
@Victor , nu inteleg de ce te uimeste incasarile ,este ceva firesc (eu unu ma asteptam la mai mult de la TS3 , pe la 120 mil) ca la americani vara este apogeul incasarilor (in fiecare an), cand primesc concediu ei incearca sa isi petreaca timpul cat mai relaxant , printre altele si mersul la film, nu ca la noi una-doua plecam la mare gramada ca toti cocalarii ascultand manele in timp ce bem bere si ragaim , tipic romanesc.
Wonka pe 22 iunie 2010 17:48
Ce dezamagire.
victor_neo75 pe 22 iunie 2010 18:07
Cinema-ul este sa recunoastem o distractie ieftina si oricum nu este in natura precum o iesire la mare, la munte sau la padure; la noi se inghesuie oamenii in general primavara si toamna la cinema in functie si de filmul vizionat, americanii parca asteapta vara sa stea si mai mult legati de orase vizionand filme !
gdanielu pe 22 iunie 2010 18:17
stiti de ce Toy Story nu s-a aflat pe primul loc in box office-ul romanesc ?
Simplu:
Doi dintre cei mai importanti operatori de cinema din Romania, MOVIEPLEX CINEMA PLAZA ROMANIA si HOLLYWOOD MULTIPLEX au decis sa nu proiecteze filmele pe care distribuitorul roman (FORUM FILM) deoarece odata cu lansarea filmului Prince of Persia: Sands of Time, Cinema City a rulat in Avanpremiera titlul mai sus mentionat. Au facut acest lucru fara a le oferi acest drept si cinematografelor Movieplex si Hollywod. Pentru cei ce nu stiu Forum Film este un pui mai mic Cinema City.

cavallioty pe 22 iunie 2010 19:00
bine ca ne-ai lamurit gdanielu ca altfel nu se explica un asa numar mic de spectatori
Alex pe 22 iunie 2010 19:15
Asta e bataie de joc, chiar si cu problema distributiei, tot nu se explica cum un asa film a strans nici macar 8000 de spectatori pe atat de multe ecrane. N-am nimic cu Ice Age 3 dar la ala s-au calcat in picioare sa mearga sa-l vada, chiar daca era mult mai copilaresc decat asta, si Toy Story 3, unul din cele mai bune filme ale anului (daca nu chiar cel mai bun) vinde o fractiune din acel numar de bilete.
florin pe 22 iunie 2010 22:08
foarte bine au făcut cei de la Hollywood Multiplex şi Movieplex. eu sunt total nemulţumit de distribuirea unor filme în România. De ce la cinematografe precum Patria, Studio, Scala ( unde există condiţii foarte bune, unde se pot ţine festivaluri) unele titluri nu au niciodată şansă să ajungă? Ar trebui să se facă şi în sensul ăsta ceva.
ofelik_cat pe 23 iunie 2010 08:50
se vinde bine deocamdata sex and the city 2 .cu siguranta vafi intrecut de alta productie aparuta mai nou pe piata...asa a fost mereu
Crissu24 pe 24 iunie 2010 02:28
Nici nu ma asteptam la altceva. Am ras trei sferturi din film. In plus ma gandesc la viitoarea vacanta in Abu Dhabi.;))
alex_il_fenomeno pe 10 iulie 2010 08:15
fiecare se uita la ce ii place ; este ceva cat se poate de normal!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells