Tom Waits, vocea lui Smaug din The Hobbit?

de Ştefan Dobroiu în 9 Dec 2009
Tom Waits, vocea lui Smaug din The Hobbit?

Peter Jackson şi Guillermo del Toro ne ţin pe jar cu anunţul interpreţilor din cele două filme the Hobbit, dar iată că The Guardian a pun mâna pe o informaţie din interior care-l scoate în faţă pe cântăreţul, compozitorul şi actorul Tom Waits.

Acesta ar putea pune mâna pe un rol important în cele două filme realizate de Jackson şi del Toro, iar rolul care i s-ar potrivi cel mai bine, spun specialiştii, ar fi cel al... dragonului Smaug. Bine, nu te aştepta să vezi un Tom Waits foarte machiat şi scoţând flăcări pe nări: este vorba doar de celebra voce "mârâită" a cântăreţului, numai bună pentru a-l face pe Smaug să sune pe atât de periculos pe cât o să-l facă echipa de efecte speciale să arate.

Dacă nu demult se anunţase că The Hobbit va fi amânat cel puţin pentru câteva luni, Jackson şi del Toro au declarat că se vor ţine de programul iniţial, iar filmul va apărea în cursul anului 2011. The Hobbit prezintă aventurile din tinereţea lui Bilbo Baggins, unchiul lui Frodo, ajungând şi la interesantul moment în care acesta pune mâna pe inelul puterii.

Tom Waits nu se află deloc la primul rol pe marele ecran, iar în ianuarie îl vei putea vedea în rolul diavolului în The Imaginarium of Doctor Parnassus. Waits a mai apărut în roluri secundare în Regele pescar, Domino şi Dracula şi-l vei vedea şi în Cartea lui Eli, în februarie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
KRY12 pe 9 decembrie 2009 18:04
Tom Waits este contele strazilor pustii si slab iluminate, in miez de noapte. Toate strazile lumii ii apartin, de cand se aseaza intunericul si pana in zori. Chiar am plutit odata impreuna peste somnul oamenilor; ne-am asezat pe acoperisul unei case vechi si am tacut, ascultand liniste si muzici. Astfel am reusit sa ne spunem multe povesti.
Alucard pe 9 decembrie 2009 19:26
am citit si m`am simtit obligat sa postez ...WTF ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells