8.1 / 10
30 voturi
Nume real: Thomas Alan Waits · Locul naşterii: Pomona, California, SUA · Data naşterii: 07.12.1949 (74 ani) · Ocupaţie: Compozitor, actor · Zodia: Săgetător

Biografie

TOM WAITS este unul dintre cei mai influenți și mai celebri compozitori din America. Într-o carieră care se întinde de-a lungul a patru decenii, a aprofundat domenii ca literatura, înregistrările, interpretările live, precum și teatrul și filmul, atât ca actor, cât și în calitate de compozitor.

Orchestrațiile lui deosebite au cuprind de la blues, country, cabaret, vals, la muzică bisericească, polka și marșuri. Cântecele abordează teme de viață precum: dragostea,...

mai mult
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - coloană sonoră

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 27 Iulie 2011 20:05
prima oara l-am vazut in filmul "Dracula" , unde a jucat remarcabil rolul lui Renfield ! anii acestia a avut parte de 2 roluri uimitoare , atat in "The Imaginarium of Doctor Parnassus" , cat si in ""The Book of Eli" !
1 3
blacksea_rider pe 21 Aprilie 2019 13:01
Thomas Alan Waits (n. 7 decembrie 1949) este un compozitor, poet și actor american. Vocea sa particulară a fost descrisă ca fiind „înecată într-un butoi de whisky, atârnată la afumat pentru câteva luni și apoi călcată de o mașină”. Muzica sa combină blues, jazz, rock și alternativ. Waits a compus coloana sonoră a unor filme („Night on Earth”, regia Jim Jarmusch), precum și opera „The Black Rider”. Cariera sa include roluri în filmele „Down by Law”, „Coffee And Cigarettes”, „The Fisher King” („Regele pescar”, regia Terry Gilliam), „Bram Stoker's Dracula”. În 1980 s-a căsătorit cu Kathleen Brennan, care i-a devenit și colaboratoare la majoritatea proiectelor muzicale.
0 0
lili22 pe 06 Iunie 2018 12:41
Are o fata speciala asa cum alti actori nu au, ma mir ca a jucat relativ putin....
0 1

Spune-ţi părerea despre Tom Waits

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells