Wristcutters: A Love Story

(2006)

Dragoste după moarte

Poster Wristcutters: A Love Story Postere Wristcutters: A Love Story

Sinopsis Wristcutters: A Love Story

Mai mult
Wristcutters: A Love Story

Deznadajduit, dupa despartirea de prietena sa Desiree, Zia (Patrick Fugit) comite suicid taiandu-si venele de la incheieturi si ajunge intr-o viata de apoi populata de oameni care la randul lor au comis si ei suicid, un loc desertic unde nimeni nu poate schita un zambet. Din intamplare, Zia afla ca si Desiree a comis suicid si decide sa porneasca in cautarea ei cu Eugene (Shea Whigham), un rocker rus care s-a electrocutat pe scena cu chitara, de buna-voie. Pe drum iau o autostopista, Mikal (Shannyn…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: smashing.walnuts
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
O nominalizare Sundance
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

No Matter Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Autonomous Films

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cetateanu pe 07 Noiembrie 2010 18:51
Cu toţi ne-am întrebat cel puţin o dată în viaţă ce se va întâmpla după moarte. Unde vom ajunge, în rai, în iad, ne vom reîncarna sau pur şi simplu o să ne pierdem în neant fără nici o urmă. Wristcutters, povestea unor sinucigaşi, nu este un film care să ne prezinte raiul minunat colorat sau iadul prin de flăcări şi de demoni, este un film care răspunde extrem de sec dar realist la întrebarea ce pedeapsă merită cei care se sinucid pentru că s-au săturat de lumea în care trăiesc? Variantele sunt multe şi garantat şi vouă v-au trecut cel puţin câteva prin minte dar probabil nu v-aţi gândi la răspunsul pe care Zia, persoanjul principal ni-l oferă – să trăişti într-un loc la fel ca cel de pe pământ dar unde totul este un pic mai rău, mai deprimat, mai lipsit de zâmbete şi de culoare.

Wristcutters este după cum v-aţi dat seama… citeşte

2 0
sarge pe 26 Noiembrie 2010 16:56
O idee noua, draguta, interesanta, chiar romantica ce face din acest film unul care trebuie vazut...
1 0
LunchBox pe 01 Septembrie 2009 22:37
Dragut film. Putin comic, putin romantic, o poveste diferita. Merge.
1 0
Iamsaved pe 29 Ianuarie 2011 15:46
Un film care ofera o noua perspectiva asupra locului unde ne ducem cand murim si sincer este foarte originala ideea si chiar linistitoare.De ce?Pentru ca cei care si-au terminat viata relativ la fel(sinucigandu-se) se inteleg si sincer,cine vrea ca cineva sa-l judece si in viata de apoi?Nimeni,asa ca sortarea asta ne-ar ajuta sa gasim macar un gram de pace interioara in somnul nostru de veci.In final un film foarte bun,care iti prezinta o idee indrazneata si o poveste draguta,combinate,cu un rezultat care te pune pe ganduri:)
1 1

Spune-ţi părerea despre Wristcutters: A Love Story

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Wristcutters: A Love Story
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells