Tom Hanks, înconjurat de nazişti în In the Garden of Beasts

de Cristina Grigore în 14 Sep 2012
Tom Hanks, înconjurat de nazişti în In the Garden of Beasts

După colaborarea cu fraţii Wachowski la Cloud Atlas, Tom Hanks îşi îndreaptă atenţia spre un proiect aflat de mai multă vreme în agenda sa de lucru, ecranizarea romanului In the Garden of Beasts: Love, Terror, and An American Family in Hitler’s Berlin, scris de americanul Erik Larsen.

Potrivit site-ului Deadline, la cârma proiectului a fost adus regizorul lui The Artist, Michel Hazanavicius, căruia i-a fost înmânată de curând o primă variantă de scenariu.

Pelicula îl va avea în centru pe William Dodd (Hanks), ambasador american în Germania nazistă dinaintea celui de-al Doilea Război Mondial. Deşi îşi dă seama de pericolul reprezentat de ascensiunea şi ambiţiile sângeroase ale lui Hitler şi a celor ce-i susţineau cauza, Dodd se loveşte de refuzul compatrioţilor săi de a-i asculta temerile. Între timp, tabloul politic şi social al cărui martor este protagonistul devine din ce în ce mai tulbure, situaţia sa fiind îngreunată şi de familie, captivată de forţa revizionistă a naziștilor.

Şi Natalie Portman s-a declarat interesată de acest thriller cu temă istorică, ea negociindu-şi acum apariţia în rolul fiicei de 24 de ani a lui Dodd, Martha, naivă şi petrecăreaţă, cucerită de ceea ce credea că va fi, la acea vreme, o epocă a renaşterii în Germania.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gebeleizis pe 14 septembrie 2012 22:53
Suna interesant.
vali17 pe 15 septembrie 2012 23:37
Cu siguranta voi vedea acest film.
Pavel.F pe 20 septembrie 2012 18:08
acest film trebuie vazut
alex_il_fenomeno pe 25 septembrie 2012 15:21
filmele de acest gen au avut mereu momente dramatice impresionante.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells