Tom Cruise va juca în reboot-ul lui Van Helsing

de Cristina Grigore în 2 Mai 2012
Tom Cruise va juca în reboot-ul lui Van Helsing

Filmul de acţiune al lui Stephen Sommers, lansat în 2004, a beneficiat de o distribuţie notabilă – Hugh Jackman şi Kate Beckinsale -  şi o poveste interesantă (un vânător de monştri legendar este trimis în Transivania pentru a stopa îngrozitoarele experimente ale contelui Dracula).

În ciuda unei evoluţii bune la box-office, filmul nu a fost prea agreat de critici, iar studiourile producătoare au abandonat planul de a transforma pelicula într-o franciză. Cu toate acestea, Universal a anunţat ieri că s-a dat startul realizării unei noi versiuni a filmului, cu Tom Cruise în rolul principal.

Variety mai relatează şi că scenariul va fi scris de Roberto Orci şi Alex Kurtzman (Star Trek), echipa care se va ocupa şi reboot-ul lui The Mummy. Va fi, cel mai probabil, unul dintre proiectele anului 2014 pentru Cruise, care are filmează acum pentru SF-ul Oblivion şi mare are în program o mulţime de alte proiecte, precum Top Gun 2, Mission: Impossible 5 sau At the Mountains of Madness.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 2 mai 2012 09:55
NU NU NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. M-am saturat de atatea re..re...re. Sa faca dracu ceva original. Plus ca primul film chiar a fost bunicel,daia nu mai pot eu ca nu a fost indragit de critici.
pappilon pe 2 mai 2012 10:23
Van Helsing , un film excelent! Asteptam noua versiune.
Bayard pe 2 mai 2012 10:42
iar vampiri??? :)
clr2607 pe 2 mai 2012 11:21
ce imbecili astia cu reboot-urile lor!Niste rebuturi de oameni fac rebooturi la filme ca Van Helsing:))
Antimatt3r pe 2 mai 2012 14:15
Sunt curios ce va ieși. Sper că vor face o versiune mai serioasă, R-rated (același lucru și la reboot-ul The Mummy), pentru că primul film a fost foarte dezamăgitor, în ciuda distribuției.
Apropo, At the Mountains of Madness a fost anulat oficial.

zeno.marin pe 2 mai 2012 15:08
Cristina, te rog exprima-te corect: se spune rebutul si nu reboot-ul, pentru ca exact asta cred ca va fi...

REBÚT, rebuturi, s. n. Produs care nu corespunde condițiilor calitative stabilite prin standarde, norme interne, contracte etc. și care nu poate fi utilizat direct în scopul pentru care a fost realizat, reprezentând o pierdere economică. ◊ Rebut recuperabil = rebut care, printr-o remaniere, poate fi adus la calitatea stabilită. – Din fr. rebut.

airbender pe 2 mai 2012 16:04
o decizie cam cretina dupa mine..chiar nu ma asteptam la asa ceva..van helsing a fost un super film din orice punct de vedere..actiune,momente comice si efecte speciale care da clasa si in ziua de azi..tom cruise e bun dar hugh jackman pt rolu asta e de neinlocuit..o sa vedem ce se v-a intampla:):)..
Devastator1995 pe 2 mai 2012 17:52
Mie la fel mia placot Van Helsing si primele The Mummy tot. Socot ca nu ar trebui sa se lasa de vechile proiecte.
ADYTHEONE pe 2 mai 2012 19:18
Nu sunt de acord cu un reboot deoarece ma asteptam la o continuare, filmul mi s-a parut destul de interesant si Tom in rol principal , e o gluma nu ????/ Tot Hugh cred ca ar fi potrivit
Bmola pe 3 mai 2012 07:28
spell check
alex_il_fenomeno pe 19 mai 2012 14:06
este un actor mare , asta e cert .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells