Tom Cruise l-ar putea salva pe Jack Nicholson în El Presidente

de Cristina Grigore în 6 Oct 2010
Tom Cruise l-ar putea salva pe Jack Nicholson în El Presidente

Jack Nicholson i s-ar putea alătura lui Tom Cruise în comedia de acţiune El Presidente, scrie 24 Frames. Ar fi a doua colaborare a celor doi, după marele succes al lui Rob Reiner din 1992, A Few Good Men.

Warner Bros. încă aşteaptă confirmarea participării lui Nicholson, Cruise acceptând deja rolul agentului secret care primeşte o misiune banală şi destul de plictisitoare, aceea de a-l proteja pe fostul preşedinte (Nicholson).
 
Când viaţa ex-preşedintelui este ameninţată, cei doi sunt nevoiţi să fugă împreună, deşi temperamentele lor diferite nu-i recomandă pentru o echipă prea reuşita. Ca personaj, agentul interpretat de Cruise este un tip extrem de devotat meseriei şi idealist, pe când rolul Nicholson este cel al unui tip îngâmfat şi nesuferit.

Studiourile Warner au achiziţionat de curând scenariul filmului de la Daniel J. Goor, care a mai lucrat la ultimul sezon al serialului difuzat pe NBC, Parks and Recreation, şi la emisiunile lui Conan O’Brien şi John Stewart.

Momentan nu se cunosc alte detalii despre această producţie, dar sunt mari şanse să-i vedem pe Nicholson şi Cruise în acţiune în cursul anului 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
http://classiq.ro/ pe 6 octombrie 2010 11:24
Stirea asta e pe placul meu. Cel mai mare actor al timpurilor noastre dupa parerea mea, Jack Nicholson, nu are cum sa dezamageasca. Inca face filme unul si unul, spre deosebire de Al Pacino, pe care de asemenea il apreciam foarte mult, insa ultimele sale alegeri in materie de roluri au fost dezastruoase. Si Tom Cruise este si el unul din cei mai buni actori ai generatiei sale, asa ca sper sa formeze echipa cu Jack in noua productie cinematografica.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells