Thriller cu Ray Liotta, Christian Slater şi Ving Rhames

de Cristina Grigore în 6 Oct 2010
Thriller cu Ray Liotta, Christian Slater şi Ving Rhames

Cunoscut mai ales pentru personajele negative pe care le interpretează, Ray Liotta va avea de această dată un rol pozitiv în producţia independentă The River Sorrow, în care va intra în pielea unui detectiv de poliţie aflat pe urmele unui criminal în serie.

Conform Variety, alături de el au mai fost distribuiţi Ving Rhames, în rolul prietenului şi căpitanului lui Liotta şi Christian Slater în rolul unui agent FBI ce supervizează cazul. În alte roluri vor mai apărea actriţele Gisele Fraga (care a avut până acum doar roluri de televiziune) şi Sarah Ann Schultz (care a mai jucat alături de Slater şi în 2009, în Lies & Illusions).

Filmul, ale cărui filmări vor începe săptămâna viitoare, va fi regizat de Rich Cowan, care mai are doar două titluri la activ în calitate de regizor (mediocrele The Basket şi Shadow of Fear), ocupaţia lui de bază fiind cea de producător (el a lucrat recent şi cu John Carpenter la The Ward). Scenariul va fi semnat de Steve Anderson.

Deşi nu se anunţă a fi chiar o producţie de primă clasă (cel puţin nu în comparaţie cu Mission: Impossible IV, în care urmează să joace Rhames), cei trei actori au toate şansele să facă din The River Sorrow un film atractiv pentru amatorii genului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells