"Tinker Bell" se lanseaza exclusiv pe DVD

27 Nov 2008
"Tinker Bell" se lanseaza exclusiv pe DVD

Sambata, 29.11.2008, la ora 14:00, Clopotica/Tinker Bell isi va face debutul pe DVD in magazinul Diverta Magheru din Bucuresti, unde va asteapta o multime de surprize: o sesiune de autografe cu actritele Aylin Cadir si Madalina Ghitescu, "vocile" zanelor Clopotica si Fauna, face-painting, si concursuri cu premii.

Zana Clopotica, colega de ghidusii a lui Peter Pan, este acum vedeta celui mai nou film de animatie Disney: "Tinker Bell". O calatorie in taramul magic din Valea Ielelor, unde descoperim cum pregatesc zanele, fiecare folosindu-si propriul talent innascut, venirea anotimpului renasterii! Tacuta in toate ecranizarile de pana acum, Clopotica vorbeste pentru prima data in aceasta poveste spectaculoasa, creata cu fantezie si umor, prima dintr-o serie de filme Disney special dedicata zanelor.
O poveste fermecatoare, disponibila numai pe DVD, incepand de saptamana aceasta, in supermarket-urile si magazinele de specialitate din toata tara! Pret recomandat: 54,9 RON.

Plasmuita din rasul zglobiu al unui copil, Clopotica este purtata de o papadie in Valea Ielelor, taramul magic unde zanele pregatesc, prin minuni numai de ele stiute, sosirea primaverii! Insa Clopoticai i s-a harazit darul mestesugului si ar trebui sa ramana in Valea Ielelor, alaturi de ceilalti carpaci care pregatesc toate lucrurile de care au nevoie zanele in functie de anotimp. Clopotica vrea insa cu tot dinadinsul sa mearga pe Continent, impreuna cu celelalte zane, chiar daca asta inseamna sa-si schimbe talentul. Asa ca isi roaga prietenele - Iridessa, zana luminii, Rosetta - zana florilor, Fauna - zana animalelor si Boare-Argintie, zana apelor - sa o invete tainele lor. Dar astfel Clopotica isi reneaga adevarata personalitate si incercarile ei de a schimba talentul cu care a fost inzestrata nu fac decat sa complice misiunea zanelor si sa primejduiasca sosirea primaverii! Cu ajutorul prietenilor, constientizeaza cat de importante sunt abilitatile ei de zana-carpace, reuseste sa refaca toate pregatirile pentru venirea primaverii si se convinge ca poate infaptui lucruri magice doar daca se accepta pe ea insasi. Zanele exista cu adevarat... atata vreme cat credem in ele. Iar cu incredere si putin praf de zane, totul devine posibil!

Imagini

Taguri:  Tinker Bell

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Daria pe 19 martie 2009 20:52
Clopotica este foarte frumoasa
IRINA pe 19 martie 2009 21:42
CLOPOTICA VA FI FOARTE FRUMOASA ABEA ASTEPT SA O VAD
deea pe 21 martie 2009 15:59
filmul clopotica ar impresiona pe orcine,dar pe mine ma fascinat si dabia astept sa o vad pe clopotea
Melinda pe 25 martie 2009 09:13
Filmul "CLOPOTICA"a fost minunat.As vrea sa il vad de milioane de ori pentru ca imi place de toate personajele.Dar nu numai de acea pur si simplu imi place.Imi pare bine ca vam spus parerea mea.
Pa!!!:):):);););):)

Clopotzika pe 10 aprilie 2009 09:03
de cand eram mai micutza toti au inceput sa mi spuna clopotzika:))si de atunci asa mi a ramas porecla...deci imi place foarte mult desenu clopotzika e o zana foarte frumoasa;):P:*:*:*:*
ana maria pe 14 noiembrie 2009 19:44
mie imi place foarte mult de clopotica! pacat ca nu am vazut acest film... daca pozte cineva sa imi trimita si mie filmult pe mess!
id-ul meu e anamaria_creanga99

cristina pe 17 decembrie 2010 22:32
clopotica este super stim cu toti ca totusi este un personaj imaginar doar daca Lady Gaga nu s-ar fi costumat in ea tuturor ne place eu una o iubesc

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells