The Hobbit primeşte în echipă noi actori

de Cristina Grigore în 19 Mai 2011
The Hobbit primeşte în echipă noi actori

Filmările sunt în toi la producţia lui Peter Jackson, The Hobbit, costumele sunt în lucru, platourile de filmare au prins conturul magic al lumii elfilor, piticilor şi hobbiţilor, iar actorii îşi exersează replicile şi mişcările. În completarea distribuţiei, cineastul a anunţat pe pagina de Facebook doi noi actori care vor face parte din echipă.

Stephen Fry şi Conan Stevens se vor alătura numelor deja cunoscute ale adaptării de proporţii a cărţii lui J. R. R. Tolkien. Cunoscutul actor britanic a primit rolul conducătorului din Laketown, un personaj lacom, dar inteligent şi carismatic, în timp ce Stevens (un actor australian cu ceva apariţii în noul serial HBO Game of Thrones) va fi Azog, un orc care, judecând după statura impozantă a lui Stevens, va arăta impresionant pe marele ecran. Jackson a postat şi o fotografie – o poţi vedea în galerie – pentru a ilustra cât de înalt este, pe lângă el, actorul mai sus menţionat.

The Hobbit: Part I, ce ar putea primi titlul The Hobbit: There and Back Again, îi va reuni pe foştii actori din Lord of the Rings: Ian McKellen, Christopher Lee, Cate Blanchett, Elijah Wood şi Andy Serkis, alături de multe alte nume noi.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 19 mai 2011 12:19
Imi plac ambii actori.
Pa Conan Stevens l-am vazut recent in "Games of Thrones" (Urzeala tronurilor) pe HBO, in rolul lui Ser Gregor Clegane (supranumit "The Mountain That Rides").
Are o inaltime de peste 2 m : in jur de 2.14 m , de aici diferenta intre Peter Jackson si Conan stevens , din poza.
Parca Peter Jackson ar fi un hobbit ! :-))

anca_luna pe 19 mai 2011 12:37
Conan Stevens pe linga faptul ca este actor, stie : Karate, lupte libere, lupte medievale. A fost profesionist si campion de wrestling.
Dar... a facut parte si din compania nationala de balet "Sidney Dance Company" (spectacolul "Berlin") , este si scenarist.
Succesul sau cel mai mare a fost filmul "Bangkok Adrenaline", Conan Stevens participand activ la dezvoltarea industriei de film asiatice, actorul mutandu-se o perioda in Thailanda.

aur_11 pe 19 mai 2011 12:41
Primele "puneri in scena" la The Hobbit:
"The Hobbit: Peter Jackson's First Video Blog from the Set "

http://www.youtube.com/watch?v=A2m2x8qJcGQ

vizionare placuta amatorilor!

legolas05 pe 19 mai 2011 14:54
amandoi is actori buni....abia astept filmul acesta
matescu pe 19 mai 2011 15:23
actori buni....chiar ca e inalt Stevens
bloodthirst pe 19 mai 2011 15:33
@aur_11, multumesc pt. video info,mai tine-ne la curent.
Sorin87 pe 19 mai 2011 16:13
tot astept acest film, sper sa fie o productie reusita The Hobbit
alex_il_fenomeno pe 20 mai 2011 09:43
sunt sigur ca filmul va fi o adevarata megaproductie !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells