Steven Spielberg mai vrea un "Indiana Jones"

de Razvan Boboc în 20 Mai 2008
Steven Spielberg mai vrea un "Indiana Jones"

Steven Spielberg a declarat ca si-ar dori sa realizeze inca un film din seria "Indiana Jones", dar asta se va intampla numai daca fanii vor aprecia cea mai recenta pelicula din serie, "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull". Declaratia a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa organizata la Cannes, cu ocazia lansarii filmului. Alaturi de Spielberg s-au aflat Harrison Ford, Cate Blanchett si Shia LaBeouf. O alta varianta a continuarii a fost vehiculata acum cateva zile de presa de la Cannes: Shia LaBeouf ar putea fi noul Indiana, iar Harrison Ford ar continua sa apara in serie asa cum aparea Sean Connery in Indiana Jones si ultima cruciada.

La premiera de gala de la Cannes a lui Indy 4 au fost prezenti Natalie Portman, Sean Penn si Goldie Hawn, Dennis Hopper, Christian Slater si Billy Zane.

Reactiile criticilor si ale presei au fost impartite. Unii au catalogat productia ca fiind una inteligenta si amuzanta, in stilul celorlalte trei filme ale seriei, iar altii au trecut la critici destul de dure. Unul din participantii la proiectia organizata pentru presa a declarat la iesire: "George Lucas, nu ne mai rani!"

Taguri:  cannes 2008

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells