Steve Carell, fiu de rocker în Imagine

de Cristina Grigore în 9 Nov 2010
Steve Carell, fiu de rocker în Imagine

Dan Folgerman, scenaristul lui Crazy, Stupid, Love, viitoarea comedie ce-l are ca protagonist pe Steve Carell, îşi va face debutul regizoral cu Imagine, un nou film la care a scris şi scenariul şi care îl va avea din nou în distribuţie pe actorul din The Office, scrie The Wrap.

Carell va fi şi producătorul peliculei, centrată pe un rocker bătrân, asemănător lui Bruce Springsteen, care descoperă printre lucrurile sale o lungă scrisoare adresată lui de John Lennon şi necitită până atunci. După ce află cu uimire din scrisoare că are un fiu (Carell), hotorăşte să plece în căutarea acestuia şi să-şi schimbe, astfel, modul de viaţă.
 
Se pare că scenaristul lui Cars şi Bolt s-a înţeles suficient de bine cu Steve Carell la primul lor proiect, astfel încât actorul a fost de acord să primească direcţii regizorale de la Folgerman. Nu se cunoaşte încă data de începere a filmărilor, aceasta urmând să fie dată publicităţii ulterior de studiourile Warner.

Următorul film ce-l va avea pe Folgerman ca scenarist va fi animaţia Disney Tangled, ce va apărea în România pe 7 ianuarie 2011, urmată de Crazy, Stupid, Love, film a cărui premieră americană a fost stabilită pentru 22 aprilie 2011.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells