Spider-Man s-ar putea alătura Răzbunătorilor

de Cristina Grigore în 12 Iun 2012
Spider-Man s-ar putea alătura Răzbunătorilor

Încă din vara anului trecut, când se pregăteau aventurile supereroilor ce aveau să îşi dea mâna în The Avengers, zvonurile despre o posibilă apariţie a lui Spider-Man alături de fantastica echipă începuseră să se răspândească printre fani. Producătorul Avi Arad a declarat atunci că acest lucru nu are şanse prea mari de a deveni realitate, Spider-Man având propriul univers, plin de antagonişti, inamici de moarte şi prieteni. Anul acesta însă este ceva mai convins că un asemenea proiect s-ar putea realiza.

Într-un interviu acordat site-ului CraveOnline, Arad a spus că ar fi „grozav” ca cele două companii, Sony (care deţine în acest moment drepturile pentru Spider-Man) şi Disney/Marvel să colaboreze, adăugând că includerea supereroului în costum roş-albastru în tabăra Răzbunătorilor ar fi posibilă dacă s-ar ivi şi scenariul potrivit.

„Totul este posibil”, a spus Arad. „Dacă s-ar întâmpla aşa ceva, ar fi un lucru nemaipomenit atât pentru Sony, cât şi pentru Disney. Asta dacă apare şi scenariul potrivit, căci noi ne axăm acum pe povestea lui Venom”, a spus producătorul, confirmând o ştire recentă potrivit căreia un viitor film despre antagonistul Venom ar putea urma lui The Amazing Spider-Man, cu Josh Trank în scaunul regizoral.

În benzile desenate Marvel, Spider-Man nu a fost unul dintre membrii de început ai echipei de Răzbunători, însă a avut totuşi un loc special în acest ansamblu ai cărui membri constanţi au fost doar Iron Man, Thor şi Captain America.

Se pare că prima sa apariţie alături de Răzbunători a fost cea din numărul 11 al revistei The Avengers, în 1964, când, deşi dovedeşte că merită să se alăture echipei, îi este refuzată calitatea de membru. Revine însă în nenumărate rânduri alături supereroii grupului, iar din 2005 devine fondatorul lui The New Avengers, din care fac parte Luke Cage, Wolverine, Captain America, Ms. Marvel, Mockingbird, Hawkeye (numi de această dată Ronin) şi Spider-Woman.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 12 iunie 2012 10:20
Astept de mult timp un film despre Eddie Brock / Venom. Sper sa-l faca pana la urma.
10nutz_413x pe 12 iunie 2012 11:04
Like! - ptr Spiderman in Avengers
danigrectreil pe 12 iunie 2012 11:59
smecher dk intra si spiderman
cristi23 pe 12 iunie 2012 15:05
ar fi grozav sa intre in echipa....plus o noua aparitie a lui venom ar fi fantastic...
gherasedany pe 12 iunie 2012 17:34
Ar fi Tare sa fie Spiderman siWolverine cei mai importanti eroi marvel
CosminHorrorMaster pe 12 iunie 2012 21:54
Da, Spiderman, adica Tobey Maguire.
catasmile17 pe 13 iunie 2012 11:49
Ar fi super sa se realizeze aceasta intelegere.
alex_il_fenomeno pe 29 iunie 2012 00:27
cred ca ar fi trebuit inclus din prima !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells