Sosiile din trecut ale actorilor

de Cristina Grigore în 4 Oct 2011
Sosiile din trecut ale actorilor

Tabloidele şi internetul au pornit în urmă cu două săptămâni o aşa-numită "vânătoare de fantome", când o tranzacţie de pe eBay a stârnit curiozitatea vizitatorilor site-ului. Era oferită spre vânzare o fotografie veche, ce data tocmai din 1870 şi reprezenta un bărbat ce semăna extrem de bine cu Nicolas Cage. De atunci, au fost depistate alte câteva sosii ale vedetelor de la Hollywood, semnalează Cinema Blend.

Comentariul celui care vindea imaginea-copie a vedetei din Ghost Rider, a stârnit amuzamentul şi controversa printre vizitatorii site-ului. Acesta era de părere că bărbatul din imaginea pe care o comercializa era fără urmă de îndoială Cage, dar şi că acesta era “un soi de mort revenit la viaţă sau vampir, sau un al gen de fiinţă supranaturală, care se reinventează cam odată la 75 de ani”.

Tot o tranzacţie deschisă pe eBay a dat la iveală o altă fotografie veche a lui John Travolta, de această dată din 1860, comentariile ţintind, în glumă, tot subiectul legat de întoarcerea din morţi a lui Travolta, ca vampir. Mulţi au criticat – nu este de mirare – veridicitatea fotografiei, căci asemănarea uimitoare te duce cu gândul la prelucrarea acesteia pe calculator.

Însă Daily Mail a dus mai departe jocul asemănărilor şi a publicat o serie de fotografii ce îi califică pe Joseph Gordon-Levitt, Matthew McConaughey, Gene Hackman, Jerry O’Connell, Jeremy Renner şi Paul Newman drept versiuni anterioare ale unor personaje din timpul războiului civil american. Compară şi tu imaginile în cauză aflate mai jos, în galerie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bagio pe 4 octombrie 2011 10:03
mda,foate interesant articolul,la Nicholas Cage, John Travolta si Matthew McConaughey asemanare e chiar izbitoare!
Bayard pe 4 octombrie 2011 13:27
da, cativa seamana..... si???? au gasit asemanari cu niste anonimi..... daca aia de acum 150 de ani erau si ei celebri atunci era o stire.... asa, nu prea
cconstantin pe 4 octombrie 2011 14:00
Pai cati din actorii astia daca se nasteau acum 100-150 ani - ar fi devenit cunoscuti?
Cred ca nici unul :)

alex_il_fenomeno pe 4 octombrie 2011 15:05
wow , cat de bine seamana intre ei !
Crist11 pe 4 octombrie 2011 15:35
lol:)))
Gebeleizis pe 4 octombrie 2011 15:49
Prostii! In unele cazuri, nici macar nu seamana intre ei, vezi Gordon-Levitt si "sosia" sa.
Scorpya-Forever pe 4 octombrie 2011 19:16
L-ati omis tocmai pe "Nemuritorul" Keanu Reeves.
Sorin87 pe 4 octombrie 2011 22:07
ciudat dar cred ca sunt si trucate unele
xerses pe 6 octombrie 2011 11:15
Totul are un "duplicat"...Interesant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells