Snow White and the Huntsman va fi o trilogie

de Cristina Grigore în 4 Iul 2011
Snow White and the Huntsman va fi o trilogie

Conform declaraţiilor producătorului Joe Roth, cel responsabil şi de hit-ul de boxoffice al anului trecut, Alice in Wonderland, Snow White and the Huntsman este primul dintr-o serie de trei filme în care Kristen Stewart, Chris Hemsworth şi Charlize Theron vor reveni în rolurile Albei ca Zăpada, al Vânătorului şi al Reginei cea Rea, scrie Entertainment Weekly.

Informaţia a confirmat speculaţiile presei legate de o continuare a peliculei regizate de Rupert Sanders după scenariul lui Hossein Amini (şi alţi doi autori) şi are, se pare, rolul de a creşte interesul publicului în detrimentul producţiei rivale, The Brothers Grimm: Snow White (cu Lily Collins, Armie Hammer şi Julia Roberts) ce va fi lansată tot anul viitor.

„Povestea se va încheia, însă unele întrebări legate de personajele cheie vor necesita dezvoltarea acesteia”, a ţinut să menţioneze Roth. Ar fi o nouă trilogie fantastică pentru vedeta filmelor Twilight Saga, Kristen Stewart, după ce ultima parte a adaptării cărţilor lui Stephenie Meyer va debuta în toamna anului viitor pe marile ecrane.

În interviul său, Roth a subliniat că noua Albă ca Zăpada va fi un personaj cu totul diferit: „Va întruchipa o fată inocentă, dar nu una care are nevoie să fie salvată; după 11 ani de sechestru în temniţele maleficei regine, ea evadează şi devine o luptătoare”, explică el. Şi personajul Vânătorului este bine conturat, iar descrierea sa se apropie de cea a unui vânător de recompense: „ Nu este un tip prea plăcut, este cineva care şi-a pierdut credinţa şi speranţa. Şi-a pierdut soţia şi se simte, el însuşi, pierdut”, a adăugat producătorul.

Snow White and the Huntsman îi mai are în distribuţie pe Sam Claflin, Ian McShane, Bob Hoskins, Eddie Izzard, Ray Winstone, Toby Jones şi Stephen Graham. Lansarea este programată pentru 1 iunie 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 4 iulie 2011 09:58
Se pare ca Snow White va fi un film bun, ramane sa vedem. Faptul ca va fi o trilogie spune multe si sunt asteptari mari de la el in aceste conditii: trilogie, Kristen Steward, Chris Hemsworth...
anna.n pe 4 iulie 2011 13:01
eu sper ca lumea care nu o suporta pe kristen de pe acest site sa fie subiectivi in legatura cu filmul..
Kai pe 4 iulie 2011 13:42
Filmul se anunta promitator,distributia buna mai putin Kristen Stewart care sper ca va aparea in cat mai putine scene pentru a nu strica tot filmul...in rest Ian , Chris si Sam vor face tot filmul
Bayard pe 4 iulie 2011 14:03
Probabil ambele filme o sa fie bune, pt ca sunt implicati oameni priceputi in ele.... dar totusi, o trilogie???
Crist11 pe 4 iulie 2011 16:27
Sa speram ca va fi ceva frumos..
Eufimia pe 4 iulie 2011 20:01
Cred ca va iesi ceva bun, avand in vedere ca nu va fi doar o alta readaptare, ci o extensie a ceea ce cunoastem deja despre Alba ca Zapada. Iar viziunea mai intunecata face totul cu atat mai interesant. Kristen se va descurca foarte bine, sunt sigura de asta, mai ales avandu-i alaturi pe Charlize, Chris, Ian McShane si Sam, ultimii doi facandu-mi o impresie foarte buna in Piratii din Caraibe 4.
xerses pe 4 iulie 2011 20:02
Inca o poveste, viciata prin turnura pe care urmeaza sa o ia prin schimbarea atitudinii personajului.
Sorin87 pe 5 iulie 2011 01:03
sper sa fie ceva bine daca tot fac o trilogie
alex_il_fenomeno pe 5 iulie 2011 11:44
wow , o trilogie ! se pare ca scenaristii sunt foarte inspirati daca au atatea idei ce vor fi transpuse in 3 filme !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells