SF-ul The Black Hole, refăcut

de Ştefan Dobroiu în 2 Dec 2009
SF-ul The Black Hole, refăcut

Trailerul la Tron Legacy este unul dintre cele mai urmărite pe Cinemagia (îl poţi vedea aici), prin urmare chiar ne interesează ce au de gând să facă regizorul Joseph Kosinski şi scenaristul Travis Beacham DUPĂ premiera programată pe 17 decembrie 2010. Se pare că cei doi se vor ocupa de un remake al unui alt film Disney, cel puţin la fel de interesant în ceea ce priveşte efectele speciale, The Black Hole.

În 1979, The Black Hole era cel mai scump film realizat vreodată de Disney şi totodată primul care nu avea rating-ul audienţă generală. Povestea, despre o navă spaţială ciudată descoperită pe "buza" găurii negre din titlu, invită la extravaganţe în ceea ce priveşte efectele speciale, prin urmare filmul este cât se poate de potrivit pentru o actualizare din acest punct de vedere. The Black Hole este şi prima producţie Disney care prezintă scene brutale şi există toate şansele ca duo-ul Kosinski-Beacham să intensifice întrucâtva aspectul action-thriller în remake-ul lor. Totodată s-ar putea ca noul film să fie mai realist şi documentat decât predecesorul său.

În acest moment nu se ştie cine ar putea apărea în film şi nu s-a stabilit o dată de începere a producţiei, prin urmare sigur nu vom vedea aventura navei spaţiale USS Palomino pe ecrane înainte de 2012.

Ce crezi, Hollywood-ul dispune de tehnologia necesară pentru a ne face să trecem (convingător) printr-o gaură neagră?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 2 decembrie 2009 21:40
Da.
NeoGalaxy pe 3 decembrie 2009 18:33
Nu este vorba numai de tehnologie... este vorba despre idea in sine. Tehnologie exista cu carul doar ca nimeni nu stie exact ce inseamna sa treci printr-o gaura neagra. Deh... sunt niste fenomene foarte complicate acolo, iar ceva ce absoarbe si lumina si energia si masa trebuie sa fie ceva foarte complicat de inteles. Parerea mea este ca ar trebui sa fie foarte interesant ca film dar l-as dori mai mult ca documentar.
marius pe 5 ianuarie 2010 14:09
cred ca va fi un film bun dupa a-ata comentari .speram sa fi un film bun.
marius93 pe 13 iulie 2010 10:16
Pare interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells