Se face Kung Fu Panda 3

de Cristina Grigore în 13 Iul 2012
Se face Kung Fu Panda 3

Cea de-a treia partea aventurilor simpaticului urs Po şi a prietenilor săi Tigress, Crane, Viper, Monkey şi Mantis a fost anunţată de Dreamworks în cadrul convenţiei Comic-Con din San Diego. Primele două filme Kung Fu Panda au însumat încasări globale de peste 1,2 miliarde de dolari.

Deşi nu a of,erit detalii despre povestea confirmatului Kung Fu Panda 3, Bill Damaschke, directorul de creaţie al Dreamworks a ţinut să sublinieze că printre noile producţii aflate acum în lucru la se află atât continuări ale unor francize de succes, cât şi filme noi, menite să aducă un suflu nou în universul animat al studiourilor.

„Avem în acest moment zece filme aflate în producţie şi opt sau nouă în pre-producţie sau într-o formă avansată a dezvoltării scenariului”, a spus el.

Printre filmele noi aflate în orarul Dreamworks se află Rise of the Guardians, al lui Guillermo del Toro şi The Croods, cu vocile lui Ryan Reynolds, Emma Stone şi Nicolas Cage. Alte proiecte iniţiate sunt Me and My Shadow şi un film inspirat de peripeţiile pinguinilor din Madagascar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 13 iulie 2012 16:04
Era aproape inevitabil, dar eu nu mai sunt incantat de continuarile astea... partea a 2-a nu a adus chiar nimic in plus fata de prima.
nsag pe 14 iulie 2012 22:51
Mi-a placut si 1 si 2 sper ca si 3 sa fie la fel de bun .
alex_il_fenomeno pe 1 august 2012 10:59
la cat de reusite au fost precedentele , s-ar merita si mai mult de atat .
Rippa pe 8 martie 2014 17:53
foarte buna animatia..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells