Se caută fermier neînfricat, prinţesă şi uriaşi pentru Jack the Giant Killer

de Gloria Sauciuc în 1 Dec 2010
Se caută fermier neînfricat, prinţesă şi uriaşi pentru Jack the Giant Killer

Timp de două săptămâni, regizorul Bryan Singer va vedea actori şi actriţe dând probe pentru rolul protagoniştilor din următorul film pe care îl pregăteşte, Jack the Giant Killer.

Scenariul, ce este rezultatul colaborării dintre Singer şi Christopher McQuarrie, cu care a mai scris Usual Suspects, începe chiar din momentul răpirii unei prinţese, ceea ce ameninţă tihnita convieţuire dintre oameni şi uriaşi. Un tânăr fermier este forţat din această cauză să pornească în fruntea unei misiuni de salvare, către regatul uriaşilor.

Aaron Johnson (Kick-Ass), Nicholas Hoult (A Single Man) şi aproape necunoscutul Aneurin Bernard sunt în cărţi pentru rolul curajosului fermier. Se pare că şi Jamie Campbell Bower, cel care îl joacă pe Gellert Grindelwald în Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I, a fost chemat pentru probe, dar şi-a fracturat glezna şi nu a mai putut participa.

Cât priveşte rolul principal feminin, în probe sunt actriţa australiană Adelaide Kane (Neighbours) şi - surpriză - fiica lui Phil Collins (Lily Collins - în poza ataşată articolului) şi cea a cineastului Julien Temple (Juno Temple).

Filmările vor începe în luna martie a anului următor, cu o amânare faţă de data iniţială pentru că Singer încă nu găsise un producător care să se ocupe conform viziunii lui de efectele speciale. Acum, însă, New Line Cinema şi Legendary Pictures sunt "ataşate" proiectului.

Ce actriţă ai prefera să fie răpită, în calitate de prinţesă, de către uriaşi?

Imagini

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells