Scream 4 fara Craven?

20 Oct 2005
Scream 4 fara Craven?
Criminalul cu masca de Halloween va fi readus pe ecrane, dar fara Wes Craven (foto) la timona?
Renumitul regizor a declarat ca nu stie nimic de planurile pentru un Scream 4.
"Am luat pranzul cu Neve [Campbell] si mi-a spus ca Dimension Film i-au oferit sa-si reia rolul intr-un nou Scream. Am fost total surprins cand am auzit, pentru ca mie nu mi-a spus nimeni nimic despre un astfel de proiect," declara Craven.
Intr-adevar, Neve Campbell a fost abordata pentru a reveni in rolul lui Sidney, dar a refuzat oferta. In schimb, Courteney Cox si David Arquette vor avea roluri principale in noul Scream.
Craven a mai adaugat: “In ceea ce ma priveste, nu cred ca este o decizie inteleapta sa se faca un al patrulea Scream. In primul rand pentru ca totul a fost spus deja in primele trei filme, iar eu nu vreau sa mai fac inca unul, cel care sa dea kicks la B.O. Si in al doilea rand, pentru ca nu cred ca Dimension ar fi interesati sa ma contacteze pentru asta, dupa problemele pe care le-am avut cu filmul Cursed."
Scream este una dintre putinele serii pe care noua companie a fratilor Weinstein intentioneaza sa le reactiveze. Pe lista lor se mai afla si "veterana" Halloween si seria Hellraiser.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells