Sarah printre blesteme si fantome...

23 Apr 2005
Sarah printre blesteme si fantome...
Saptamana aceasta avem 4 premiere una si una.
The Grudge / Blestemul este un horror regizat de Takashi Shimizu. Acest distins domn si-a facut astfel remake la propriul film intitulat Ju-On: The Grudge, produs in Japonia in 2003. Prezenta varianta americana (2004) s-a bucurat de un succes extraordinar, iar producatorul Sam Raimi (regizorul seriei Spider-Man) se gandeste deja la un The Grudge 2. In rolul principal, frumoasa Sarah Michelle Gellar (foto).
Fatada obisnuita a unei case modeste din Tokyo nu lasa cu nimic sa se banuiasca teroarea care se ascunde in interior. Casa este posedata de o forta malefica, violenta, care distruge viata oricarei persoane care intra aici. Cunoscut sub numele de “The Grudge,” acest blestem impinge victimele catre o moarte violenta, in chinurile unei crize de manie. Cei care sunt atinsi de blestem mor si astfel se naste un nou blestem, transmis ca un virus tuturor celor care patrund in aceasta casa, intr-un lant nesfarsit de orori.
Sky Captain and the World of Tomorrow / Capitanul Sky si Lumea Viitorului este un SF cu o distributie impresionanta: Jude Law, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie.
Atunci cand uriasi roboti ucigasi tropaie pe strazile orasului, aruncand masinile si zdrobind cladirile care le stau in cale, Polly Perkins (Gwyneth Paltrow), reporter la ziarul Chronicle, face investigatiile si apeleaza la ajutorul fostului sau iubit, Capitanul H. Joseph Sullivan (Jude Law) "zis si Capitanul Sky" un aviator expert, cu abilitati extraordinare de pilotaj pentru a descoperi cine este in spatele acestor dezastre facute de uriasele masinarii. 
Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite / Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events este o comedie pentru intreaga familie cu Jim Carrey in rolul principal, bazata pe cunoscuta serie de carti cu acelasi titlu aparuta si la noi la Editura Egmont.
Veti fi foarte surprinsi poate sa-l vedeti pe Jim Carrey – un actor diabolic atunci cand rolul i-o cere, capabil sa se deghizeze in orice personaj. In film el este Contele Olaf, un zgripturoi hotarat sa fure averea fratilor Beadelaire.
In film apare si Meryl Streep, castigatoarea a doua premii Oscar, in rolul matusii mult prea grijulii a copiilor dar si Jude Law, de doua ori nominalizat la Oscar, in rolul autorului cartilor, povestitor in film, Lemony Snicket.
Rezultatul este un film care provoaca intreaga familie la un efort de imaginatie, distreaza folosind o reteta clasica si incita la aventuri.
In fine, ultima premiera este un film premiat anul acesta cu Oscar-ul pentru cea mai buna muzica originala: Finding Neverland / In cautarea Taramului de Nicaieri.
Imaginatia fara limite a celui care l-a creat pe Peter Pan, puterea stilului sau sunt cele care dau o nota aparte acestei povestiri emotionante, inspirate din viata autorului scotian James Mathew Barrie. In FINDING NEVERLAND, regizorul Marc Forster (“Monster’s Ball”) si o distributie impresionanta din care fac parte Johnny Depp, Kate Winslet, Dustin Hoffman si Julie Christie abordeaza dintr-un punct de vedere cu totul nou romanul “Peter Pan,” un clasic al literaturii pentru copii, care este la fel de apreciat de adultii de pretutuinfdeni.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Codrutz pe 22 iunie 2009 00:50
Nu te supara (cel care a publicat stirea), The Grudge 2 a aparut deja. O groaza de lume a vazut pana si The Grudge 3. Ai zis 4 premiere. Ai pus doar una, si aia gresita... :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells