Sarah Jessica Parker, înlocuitoarea lui Demi Moore în Lovelace

de Cristina Grigore în 28 Ian 2012
Sarah Jessica Parker, înlocuitoarea lui Demi Moore în Lovelace

Incidentul din această săptămână ce a dus la internarea lui Demi Moore a făcut ca aceasta să renunţe la apariţia în pelicula biografică Lovelace  şi a obligat producătorii să-i găsească rapid, o înlocuitoare pentru rolul activistei feministe Gloria Steinem. După ce unele zvonuri au dat-o drept posibilă alegere pe Mary-Louise Parker, site-ul E!Online a confirmat că cea care îi va lua locul lui Moore este Sarah Jessica Parker.

Internarea lui Moore a fost pusă iniţial pe seama consumului abuziv de medicamente, însă, ulterior s-a aflat că starea de epuizare suferită de actriţă a survenit în urma inhalării  protoxidului de azot (un gaz folosit în scop recreaţional ce produce o stare psihedelică) asociat cu anorexia de care suferea aceasta. Încheierea mariajului său cu Ashton Kutcher, anunţată spre finele anului trecut, a afectat-o foarte multe pe actriţă, şi a determinat-o ca, în urma incidentului care era cât pe ce să-i provoace moartea, să caute ajutor specializat pentru tratarea depresiei şi refacerea stării de sănătate.

Producţia ce spune povestea Lindei Lovelace - o legendă a filmelor pentru adulţi a anilor ’70 – a început filmările în luna decembrie 2011. Rolul  principal i-a revenit actriţei din In Time şi Mamma mia!,  Amanda Seyfried, iar din distribuţie face parte şi James Franco, ce-l va portretiza pe fondatorul Playboy, Hugh Hefner. Ai în galerie o primă imagine a acestuia în rolul lui Hefner.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
HarryCineastul5 pe 28 ianuarie 2012 20:19
Protectia animalelor o mai lasa sa joace?
Myha8 pe 29 ianuarie 2012 15:37
Ar trebui sa te abti sa comentezi daca nu ai ceva bun de spus !
nicolas84 pe 30 ianuarie 2012 09:51
dar de cand trebuie sa fie toate comentariile numai de un anumit fel buey "simpatico". fiecare are dreptul sa spuna ce gandeste,preferabil fara sa jigneasca.in cel mai rau caz aici puteai cel mult sa ii atragi atentia lui harry ca se duce spre jignire in comentariu. acestea fiind spuse am si eu un comentariu pt acest articol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!! nici nu exista comparatie intre cele doua,din toate punctele de vedere.
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 17:58
sa vedem ce va fi pana la urma .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells