Sam Rockwell nu scapă de Brad Pitt

de Cristina Grigore în 6 Ian 2011
Sam Rockwell nu scapă de Brad Pitt

Se pare că regizorului Andrew Dominik i-a plăcut colaborarea pe care avut-o cu unii actori din producţia sa anterioară, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, astfel încât i-a adus pe doi dintre ei să lucreze şi la Cogan’s Trade, ale cărui filmări vor începe în luna martie, anunţă Deadline.

Sam Rockwell a confirmat că i se va alătura lui Brad Pitt în această producţie, la care ar putea participa încă un actor din  The Assassination of Jesse James, Casey Affleck.

Pitt şi Affleck s-au mai întâlnit de altfel şi pe platourile de filmare la Ocean’s Eleven, un heist movie cu care Cogan’s Trade se aseamănă. Diferenţa este însă că eroul filmului lui Andrew Dominik, adaptarea romanului scris de George V. Higgins, este angajat să recupereze banii furaţi într-un jaf îndrăzneţ în timpul unui joc de cărţi cu miză mare, aflat sub protecţia Mafiei. Iar Brad Pitt, în rolul principal, cel al lui Jackie Cogan, este un tip dur, calculat şi rece, care nu ocoleşte violenţa  în acţiunile sale.

Încă nu se ştie ce rol va avea Rockwell şi rămâne de văzut ce alţi actori se vor alătura producţiei, printre potenţialii participanţi aflându-se, alături de Casey Affleck, şi Bill Murray, Mark Ruffalo, Josh Brolin sau Zoe Saldana.

Sam Rockwell, care a terminat recent filmările la Cowboys & Aliens,  este un potenţial candidat la Oscar pentru rolul său din Conviction, după ce a fost trecut cu vederea anul trecut pentru interpretarea sa din SF-ul Moon.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cris pe 6 ianuarie 2011 14:58
Ar fi foarte tare sa joace Casey Affleck alaturi de Sam Rockwell din nou si daca il mai adaugam si pe Mark Ruffalo distributiei, devine un must see! Plus ca acelasi regizor la carma adauga some extra flavour to it! Cu toate ca nu ma incanta un nou film in care va trebui sa-l suport si pe Brad Pitt, astept cu entuziasm sa se concretizeze in aceasta forma propusa.
cetateanu pe 7 ianuarie 2011 08:33
Daca se confirma distributia se pare ca vom avea un nou film bun de actiune.
psihologu pe 10 ianuarie 2011 13:37
interesanta alegere....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells