Salarii imense - incasari modeste

de Razvan Boboc în 15 Dec 2007
Salarii imense - incasari modeste

Revista Forbes a publicat topul intitulat "Ultimate Star Payback" care se refera la celebritatile de la Hollywood care castiga prea multi bani in comparatie cu incasarile filmelor in care joaca. Nicole Kidman este fruntasa clasamentului. Ea a obtinut pentru rolul din "The Golden Compass" 15 milioane de dolari. Avand in vedere ca in primul week-end, filmul a avut incasari de doar 26 de milioane de dolari, esecul este garantat. Mai mult, bugetul filmului s-a ridicat la 200 de milioane de dolari. Iata clasamentul:

1. Nicole Kidman - 15 milioane de dolari pentru “The Golden Compass”.

2. Jim Carrey - 20 de milioane pentru roluri in esecul financiar "Fun with Dick and Jane".

3. Will Ferrell – 20 de milioane e dolari pentru "Stranger Than Fiction" si "Bewitched".

4. Jennifer Lopez – filmul "Gigli" nu a reusit sa-si acopere costurile de productie. J. Lo a luat in schimb 14 milioane de dolari pentru esecuri ca "Monster-in-Law" sau "Shall We Dance".

5. Adam Sandler – Pentru fiecare dolar platit actorului, studiourile au incasat 9 dolari. Comedii dezastruoase.

6. Cameron Diaz – eseccuri cu filmele "In Her Shoes" sau "The Holiday". Pentru fiecare dolar platit actritei, studiourile au incasat doar 9 dolari.

7. Denzel Washington – Pentru "American Gangster", Denzel a avut un salariu dublu. Desi incasarile pentru fiecare dolar platit actorului se rezuma la 9 dolari.

8. Will Smith – 20 de milioane de dolari pentru filme care nu au fost blockbustere. Pentru fiecare dolar investit in contributia lui, studiourile incaseaza 10 dolari.

9. Tom Cruise – filmul "Lions for Lambs" a incasat doar 45 de milioane de dolari. Pentru fiecare dolar pe care il primeste actorul, United Artist incaseaza 11 dolari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells