Ryan Gosling, pregătit să renunţe la filme şi să facă copii

de Cristina Grigore în 18 Sep 2011
Ryan Gosling, pregătit să renunţe la filme şi să facă copii

Starul din Drive şi A naibii dragoste (filme ce au intrat în acest weekend pe marile noastre ecrane), Ryan Gosling, a declarat pentru publicaţia The Times că după 18 ani dedicaţi actoriei se simte pregătit să renunţe la această meserie pentru a se aşeza la casa sa şi a avea copii.

„Sunt actor de la 12 ani” a spus Gosling. „Nu vreau să mai fac asta multă vreme, nu pot face un singur lucru toată viaţa. Ştiu, sunt atât de multe personaje pe care aş putea să le interpretez! Dar atunci când inspiraţia va seca, voi pune punct acestei cariere.”, a continuat el.

Actorul de 30 de ani a ţinut se menţioneze însă că se bucură încă de lucrul la proiectele sale cinematografice şi a povestit cât de încântat este de stilul alert şi plin de violenţă din unul dintre ultimele sale filme, Drive.

„Îmi place violenţa”, a declarat acesta. „Este fascinant cât de primitivă şi de adânc înrădăcinată în instinctul uman este această atitudine a omului. Nici măcar nu ne-am pus problema autenticităţii sale. A fost mai degrabă un simbol al evadării emoţionale a personajului meu într-o altă lume”.

Revenind la discuţia despre finalul carierei sale, Gosling a adăugat că deşi momentan este dedicat actoriei, când va întâlni persoana potrivită alături de care să îşi întemeieze o familie, este pregătit să renunţe la filme pentru a se dedica acesteia. „Voi face filme până când mă voi apuca să fac copii”, a concluzionat actorul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gebeleizis pe 18 septembrie 2011 12:41
Ar fi si timpul.
Pok3rFictionMV pe 18 septembrie 2011 18:59
Pentru copii poate, dar sa renunte la filme nu ar fi timpul deloc. E un actor tanar si cu mult potential.
africanus pe 18 septembrie 2011 22:09
Actorul asta are potential serios, cum sa renunte la filme, cred ca a zis-o in gluma mai mult ca sigur. In fine asteptam si alte filme bune de la Ryan Gosling.
alex_il_fenomeno pe 18 septembrie 2011 19:16
mi se pare o veste neasteptata , deoarece are o cariera foarte buna care mai poate continua mult timp !
b0b0cin3filul pe 18 septembrie 2011 20:10
Cred si eu "prietene" ca vrei sa faci copii cand o ai alaturi pe Eva Mendes.
Ofertele dupa Drive o sa inceapa sa vina. Ei renunta la filme...

jude pe 13 octombrie 2011 11:19
e bun ca actor, iar acum imi dau seama ca va fi bun si ca tata...bravo lui. va fi un mare familist. admir asta la barbati.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells