Jason Statham: “Killer Elite este un film pentru oameni inteligenţi”

de Cristina Grigore în 18 Sep 2011
Jason Statham: “Killer Elite este un film pentru oameni inteligenţi”

Titlul noului film al lui Jason Statham se încadrează într-o lungă listă de pelicule specifice genului abordat de actor, în care violenţa gratuită, exploziile, urmăririle cu maşini încing atmosfera indiferent de atractivitatea scenariului. Însă Killer Elite pare să facă diferenţa, cel puţin conform declaraţiilor protagonistului său, care a vorbit cu cei de la MTV la Festivalul de Film de la Toronto.

„Este un film de acţiune pentru oameni inteligenţi”, este de părere Statham, diferenţiindu-l astfel de producţii anterioare în care a jucat, precum The Transporter şi The Expendables.

„Îmi doream un astfel de film de multă vreme. Este un film mai matur, mai elaborat decât ceea ce am făcut până acum. Pentru a ajunge să fac şi astfel de pelicule, trebuie să trec şi prin celelalte. Nu este aşa de simplu [să nimereşti un film bun]”, a spus actorul.

Killer Elite îl are pe Statham în rolul unui fost agent al forţelor speciale americane trimis într-o misiune de salvare a mentorului său, interpretat de Robert De Niro, care este ţinut prizonier de către un terorist cu pregătire militară (Clive Owen). Acţiunea îl poartă pe protagonist prin toată lumea, într-un periculos şi intrigant joc de-a şoarecele şi pisica.

Actorul a ţinut să menţioneze că scenariul şi regia remarcabile ale lui Gary McKendry au fost principalii factori care l-au convins să participe în acest proiect.

În ciuda declaraţiilor pozitive ale lui Statham, după proiecţia sa de la Toronto, criticii nu a fost prea entuziasmaţi. În opinia acestora, filmul are fără îndoială secvenţe memorabile, dar este deficitar în unele aspecte cheie ale scenariului.

Lansarea lui Killer Elite în Statele Unite şi Marea Britanie va avea loc pe 23 septembrie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 18 septembrie 2011 15:45
il asteptam
alex_il_fenomeno pe 18 septembrie 2011 19:15
ne declaram interesati de el ! cred ca va fi un film bun !
Sayko pe 18 septembrie 2011 21:44
Interesant,chiar m-a facut curios,sper sa nu fie doar gura de Statham.Presimt ca va fi ceva gen Insomnia ,sau chiar Seven.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells