Roland Kickinger - noul Conan Barbarul

de Răzvan Boboc în 20 Iun 2009
Roland Kickinger - noul Conan Barbarul

Roland Kickinger va intra în pielea celebrului personaj Conan Barbarul. Movieweb scrie că Lionsgate şi Nu Image/Millennium au găsit deja starul remake-ului pe care îl pun la cale.

Kickinger, în vârstă de 41 de ani, este un actor austriac şi se află în negocieri pentru a prelua rolul care l-a făcut celebru pe Arnold Schwarzenegger, în 1982.

Viitorul Conan, care a putut fi văzut recent în Terminator Salvation, este un culturist care a intrat în lumea filmului.

Kickinger a mai interpretat rolul Conan într-un documentar biografic despre Arnold.

Filmările sunt programate să înceapă în toamnă, în Bulgaria. Marcus Nispel, care a mai regizat The Texas Chainsaw Massacre şi Friday the 13th, va realiza noul lungmetraj Conan.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
noname pe 21 iunie 2009 01:21
Cred ca e potrivit datorita unui corp.
Alexander Solis pe 21 iunie 2009 13:19
io zic ca i se potriveste rolul si oricum nu prea mai putem cere acuma nimik de la actori Number One : Anir,Jean Claude,Stalone,Steven si multzi altzi totzi au imbatranit acuma avem actori mai ,,buni'' Robert Pattinson,Zac Efron alea alea
Dragosh02 pe 21 iunie 2009 15:33
da...ar arata bine...dar nu stiu de ce mi-se pare k incearca sa copieze modelul de Conan al lui Arnold Schwarzenegger (parca si la figura seamana / Roland Kickinger-cu Schwarzenegger tanar ).
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 18:08
destul de solid baiatu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells