Robin Williams - în rolul lui Susan Boyle, vedeta Britain's Got Talent

de Răzvan Boboc în 25 Aug 2009
Robin Williams -  în rolul lui Susan Boyle, vedeta Britain's Got Talent

Celebrul actor Robin Williams a primit oferta de a juca rolul lui Susan Boyle, concurenta care a făcut senzaţie la concursul Britain's Got Talent, anunţă The Sun. Ar urma să fie un film biografic.

De altfel, Williams este chiar un fan al talentatei cântăreţe şi a confirmat că a fost contactat de o companie de film pentru acest proiect.

"Am fost întrebat dacă vreau să joc rolul Susan într-un film. Cred că este incredibilă. Clipul acela cu ea cântând la Britain's Got Talent a fost extraordinar. A fost aproape un şoc atunci când a început să cânte. Are cu adevărat o voce extraordinară", a declarat actorul.

Nu ar fi prima dată când Williams ar interpreta un rol cu... fustă. În 1993, el a făcut senzaţie cu rolul din Mrs Doubtfire în care a apărut deghizat într-o respectabilă şi fermecatoare doamnă în vârstă.

Susan Boyle are 47 de ani şi a devenit celebră după ce a participat la concursul Britain's Got Talent din Marea Britanie, "pentru a deveni vedetă". Şomeră, cu sprâncenele stufoase şi forme plinuţe, Susan nu arăta tocmai a viitoare vedetă. Ea a uluit publicul cu vocea ei extraordinară.

Imagini

Taguri:  Robin Williams

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SusanRobin pe 25 august 2009 09:25
=)):))......mai intai Mrs. Doubtfire acum Susan Boyle....si probabil o sa cante tot timpul in acel film daca se va face......bine ca Robin si canta nu e doar actor....:)......va fi amuzant daca va juca rolul lui Susan.
Ilila pe 25 august 2009 10:24
mai bine nu!... in rolul Mrs. Doubtfire a fost minunat dar inca un rol feminin?? vorbim de Robin Williams nu de un actor care vrea sa se remarce!
FarkaS pe 25 august 2009 11:22
Fara reactie. O fi ea talentata, dar... Chiar ar fi nevoie de un astfel de film?!?!
CosmyNarutO pe 25 august 2009 11:58
Foarte tare..abia astept sa apara filmul deoarece Robin a avut roluri foarte bune, a stiut cum sa-si intrepreteze personajele cu multa clasa, mi-au placut filmele lui si cred k o sa-mi palca si asta :D
Wonka pe 25 august 2009 12:21
wtf ?! :|
Midnite pe 25 august 2009 21:01
heheh. A trecut ceva timp de cand l-am vazut pe R. Williams deghizat in femeie, de cand cu dadaca. Filmul acela a fost o comedie nemaipomenita! Cine stie, poate succesul il va urmarii si pe-acesta..
margott pe 7 mai 2012 20:54
Mai apare filmul asta ? N-am gasit nimic pe net referitor la el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells