Robert Downey Jr. iese din Gravity?

de Cristina Grigore în 26 Oct 2010
Robert Downey Jr. iese din Gravity?

Problemele continuă pentru proiectul lui Alfonso Cuarón. După o adevărată odisee pentru găsirea unei actriţe principale pentru Gravity, studiourile Warner şi Cuaron au reuşit s-o aducă pe Sandra Bullock la bord şi totul părea să intre în linie dreaptă pentru filmări.

Iată însă că studiourile s-ar putea vedea nevoite să caute şi un actor care să joace alături de Bullock, dacă e să dăm crezare sursei celor de la Deadline, care ne informează că Robert Downey Jr. are probleme în a-şi potrivi orarul pentru a putea juca în acest film.

Downey a semnat pentru acest proiect încă din martie, gândindu-se că va avea timp să termine filmările la Gravity înainte de a se apuca de Sherlock Holmes 2, dar cum căutările pentru actriţa principală au ţinut producţia în loc, actorul a început deja să filmeze a doua parte a lui Holmes şi încearcă să găsească o soluţie împreună cu Warner pentru a rămâne ataşat proiectului lui Cuarón, al cărui mare fan este.

El mai are de onorat angajamente pentru The Avengers şi Iron Man 3, precum şi pentru promovarea comediei Due Date, ce urmează a avea premiera în noiembrie.

Deşi rolul lui Downey este unul secundar, filmul fiind purtat mai mult de rolul feminin (descris de unii drept asemănător celui jucat de Tom Hanks în Naufragiatul), plecarea sa ar fi problematică pentru producţie, nu doar pentru că este un actor foarte popular la ora actuală, dar şi pentru că găsirea unui înlocuitor ar duce la noi întârzieri pentru începerea filmărilor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
djufx88 pe 26 octombrie 2010 15:01
Tom Hanks a avut rol principal in adevaratul sens al cuvantului in Cast Away
Iulia pe 2 noiembrie 2010 15:44
Sper sa gaseasca o solutie si sa nu plece din productie, mai ales acum ca a venit si Sandra Bullock!:X

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells