Rihanna, interpreta lui Whitney Houston într-un film biografic?

de Cristina Grigore în 27 Feb 2012
Rihanna, interpreta lui Whitney Houston într-un film biografic?

Actriţa şi cântăreaţa Rihanna a fost solicitată pentru a o interpreta pe legendara Whitney Houston într-un film biografic, scrie Daily Mail.

Pelicula despre viaţa artistei s-a aflat în planurile lui Clive Davis, un prieten apropiat al vedetei şi director al casei de producţie ce se ocupa de muzica sa, încă dinaintea morţii acesteia.

Pe lista scurtă a actriţelor selectate pentru rolul principal se mai află  Jordin Sparks, colegă de platou cu Houston în ultimul film în care aceasta a apărut, Sparkle, Jennifer Hudson (care i-a adus cântăreţei un tribut la decernarea premiilor Grammy din acest an), dar şi actriţa din Independence Day, Vivica A. Fox.

Producătorii speră ca scenariul proiectului să fie gata cât mai repede, pentru a se putea apuca de filmări. „Whitney ştia de acest proiect şi aştepta cu nerăbdare să vadă ce va ieşi în final”, a declarat o sursă a revistei People. Fiica de 11 ani a lui Will Smith, Willow Smith, a fost deja distribuită în rolul tinerei Whitney.

Cu toate că Rihanna (vedeta va apărea în Battleship, SF-ul lui Peter Berg) este preferată pentru rolul central, acceptul ei este un lucru destul de incert, deoarece a refuzat recent să intre în pielea lui Houston pentru remake-ul lui The Bodyguard. În schimb, pentru Jennifer Hudson, acesta ar putea fi rolul vieţii ei: „Este partitura la care am visat întotdeauna. Mi-ar face mare plăcere să o pot interpreta pe Doamna Whitney. Cred că personalităţile noastre se aseamănă. Nimeni n-ar putea-o interpreta ca mine”, a declarat starul lui Dreamgirls.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 27 februarie 2012 08:18
Ar fi o alegere buna....
Sayko pe 27 februarie 2012 12:25
Fizic ar fi cam singura pretendenta.
lllullla pe 27 februarie 2012 14:36
oh, as vrea s-o vad pe rihanna intr-o asemenea ipostaza. chiar e potrivita pentru un astfel de rol.
alex_il_fenomeno pe 28 februarie 2012 14:10
ajutata si de fizic , dar mai ales de voce !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells