Ricky Gervais, plin de bani

de Cristina Grigore în 24 Feb 2011
Ricky Gervais, plin de bani

Site-ul Celebrity Net Worth a estimat averea comediantului britanic Ricky Gervais la 80 de milioane de dolari. O sumă… frumoasă, din care actorul spune că va dona o parte unor „cauze nobile”, dar că, în definitiv, banii nu au venit de nicăieri.

„Wow!”, a exclamat actorul la auzul cifrei veniturilor sale. „Cred că printre contabilii mei se află un turnător; ştiu că pare o sumă mare, dar, ţineţi minte, donez o grămadă unor cauze nobile, în special statului pentru taxe şi impozite”, a glumit el.

„Am făcut milioane de dolari dintr-un serial de succes, apoi am strâns şi mai mulţi bani cu acelaşi serial vânzându-l în altă parte. Şi voi v-aţi uitat!” a râs cu poftă actorul.

În ceea ce priveşte modul în care îşi va cheltui banii, Gervais a spus: „Voi trimite familiei mele un milion de bilete de loterie răzuibile. M-am hotărât să folosesc restul banilor pentru a cuceri Libia”, a conchis el şi mai amuzat.

Comicul şi actorul britanic a făcut valuri anul acesta la Globurile de Aur cu prezentarea sa „condimentată” de ironii şi răutăţi care au vizat multe staruri. Una din glume a ţintit-o pe Sarah Jessica Parker şi colegele sale de platou: „Nici un premiu pentru Sex and the City 2. Eram sigur că premiul pentru efecte speciale va merge la echipa care a prelucrat acel poster”.

Taguri:  actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
RomaniaMare pe 24 februarie 2011 14:59
Foarte tare !
legolas05 pe 24 februarie 2011 18:47
are avere mare.......fain daca doneaza bani pt cauze nobile...are un suflet mare
blasteradu pe 24 februarie 2011 22:16
din gura lui iese numia adevar....comic si usturator........URASC sex and the city...nisssstteeee babe care se cred super dive.......nimic mai mult!!!respect ricky pt tupeul maret de care ai dat dovada la gala globurilor de aur!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells