Remake dupa filmul horror "Hellraiser"

de Razvan Boboc în 19 Feb 2008
Remake dupa filmul horror "Hellraiser"

Marcus Dunstan si Patrick Melton vor realiza scenariul pentru viitorul remake al clasicului “Hellraiser“ din 1987. Cei doi au semnat un contract cu studiourile Weinstein Company pentru a readuce la viata horror-ul lui Clive Baker.

Filmul original prezinta povestea unui om care, dupa ce rezolva un mister, deschide portile iadului si este luat prizonier de catre un grup de demoni obsedati de tortura, condusi de infricosatorul Pinhead.

Regizorii noului film vor fi Alexandre Bustillo si Julien Maury. Filmul se va lansa in Statele Unite pe data de 9 ianuarie 2009.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
jason pe 14 aprilie 2009 02:08
inca nam vazut filmul , dar cred ca e o reusita.si despre remakeul care il vor face ,nu cred ca voi avea aceeasi parere.totusi filmele horror mai vechi sunt................mai clasice. cele moderne le...complica.de exemplu filmele ''shutter'' si ''dead snow'' amandoua se termina prost.defapt shutter este din 2008 , este remakeul din 2004.si dead snow este din 2009 si el are sfarsit prost.
alina pe 3 august 2009 12:12
cel mai adevarat film horror e clar m_am ingrozit demult doream sa vad un astfel de film dar nu am avut ocazia .super tare vizionati-l nu veti regreta .
Valy pe 5 decembrie 2009 18:43
it is AMAZING e super taree ce sa mai zic merita 10 fara discutii! vil recomand

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells