Relaţia dintre Prinţesa Margareta şi un gangster, pe marele ecran

de Gloria Sauciuc în 1 Feb 2010
Relaţia dintre Prinţesa Margareta şi un gangster, pe marele ecran

Louis Mellis, scriitorul din spatele Sexy Beast şi 44 Inch Chest, va scrie scenariul pentru The Princess' Gangster, conform Hollywood Reporter. Filmul se bazează pe povestea de dragoste dintre Prinţesa Margareta (sora reginei Elisabeta a II-a şi fiica Regelui George al VI-lea), şi gangsterul John Bindon, de la sfârşitul anilor '60. Cei doi ar fi fost protagoniştii celui mai mare scandal din istoria regalităţii, care ar fi zdruncinat din temelii monarhia, dacă nu ar fi fost muşamalizat.

John Bindon a făcut închisoare pentru posesie de armament pe când era foarte tânăr, apoi a fost remarcat de Ken Loach şi a intrat în lumea filmului. A jucat alături de Mick Jagger în Performance şi pentru Stanley Kubrick în Barry Lyndon. Într-o vacanţă în Mustique (Insulele Grenadine) a întâlnit-o pe Prinţesa Margareta cu care a început o aventură bazată foarte mult pe atracţia fizică. Se pare că Prinţesa Margareta a fost hipnotizată de el de cum l-a văzut. Îl descrisese ca "înalt, aspru, cu un aer ameninţător, dar şi o carismă care îl face irezistibil". Cei doi au făcut dragoste pe plajă şi ar fi existat fotografii ale momentului, dar toate au fost ascunse de ochii presei.

Există şi ipoteza conform căreia cei doi nu ar fi avut relaţii intime, susinută însă doar de prietenele Prinţesei, care erau în Mustique când Bindon a vizitat insulele.

John Bindon a avut relaţii şi cu vedeta Playboy Serena Williams, cu Christine Keeler şi viitoarea soţie a lui David Bowie. În 1976 îl împuşcă în cap pe John Darke, un gangster londonez, dar este achitat.

Imagini

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells