Regizorul Tim Burton incoltit de fosta iubita

de Gloria-Mona Sauciuc în 23 Aug 2007
Regizorul Tim Burton incoltit de fosta iubita

Fosta prietena a lui Tim Burton a primit miercuri un ordin de a-si revizui pozitia in procesul intentat regizorului dupa ce un judecator a stabilit ca nu are destule dovezi pentru a pretinde ca Burton a refuzat sa-si tina promisiunea de a o intretine financiar.

Lisa Marie, o actrita care a aparut in cateva din filmele lui Burton, a dat in judecata in decembrie pe fostul ei iubit acuzandu-l ca Burton ca o lipseste de bunurile pe care i le promisese de-a lungul relatiei lor de 10 ani. Burton ar fi afirmat, conform reclamatiei, ca impreuna cu Marie "si-ar fi unit eforturile si castigurile si vor imparti egal tot si toate", referindu-se la bunurile materiale.

Cand Burton a pus deodata capat relatiei, Marie pretinde ca a fost condusa la un avocat care a convins-o sa semneze un contract cu regizorul. Semnandu-l, ar fi renuntat la dreptul de a mai pretinde ceva din bunurile regizorului. Acuzatia vizeaza si pe avocatul respectiv, care ar fi actionat in interesul lui Burton. Dosarele completate de avocatii lui Burton atesta, in schimb, ca regizorul i-ar fi dat lui Marie 5 milioane $ pentru a semna contractul, prin care el ar fi eliberat de orice obligatii vizavi de partajul bunurilor. Burton sustine ca daca ar fi sa reia aceasta actiune, ar insemna sa i se restituie cele 5 milioane. Judecatoarea Curtii Superioare Teresa Sanchez-Gordon a afirmat ca plangerea lui Marie nu a avut destule probe in sprijinul afirmatiilor ei, drept pentru care a dat avocatilor acesteia 10 zile pentru a revizui actiunea.

Marie a jucat in "Ed Wood","Mars Attack" si "Planet of the Apes" ale lui Burton.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells