Regina spartanilor din 300 se va lupta cu Dredd

de Cristina Grigore în 13 Ian 2011
Regina spartanilor din 300 se va lupta cu Dredd

Lena Headey, actriţa pe care o ştii din Terminator: The Sarah Connor Chronicles şi 300 - unde a interpretat-o pe regina spartanilor, Gorgo - va fi adversara lui Karl Urban în SF-ul Dredd, scrie The Wrap.

Judge Dredd, filmul din 1995 cu Sylvester Stallone, Armand Assante, Rob Schneider şi Diane Lane, nu a avut prea mare succes atunci, nici la public, nici la critică, însă adaptarea după benzile desenate a dovedit cel puţin că are potenţial. Astfel că vom vedea în curând un alt film inspirat după aceleaşi benzi desenate create de John Wagner, Carlos Ezquerra şi Pat Mills.

Într-o lume a viitorului totalitară şi violentă, în care poliţia are autoritatea de a acţiona atât ca judecător, cât şi ca juriu şi călău, unul dintre aceşti polițiști, Dredd (interpretat de Urban), este acuzat pe nedrept de o crimă pe care nu a comis-o. Olivia Thirlby va fi Cassandra Anderson, ajutorul cu puteri paranormale al lui Dredd, iar Headey a primit partitura antagonistei Madeline Madrigal (Ma-Ma), conducătoarea unui grup de traficanţi ai unui drog ce modifică realitatea.

Scenariul filmului îi aparţine lui Alex Garland (Never let me go), iar regia va fi semnată de Pete Travis (Vantage Point). Filmările au început deja în Africa de Sud, iar lansarea în Statele Unite este programată pentru 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 13 ianuarie 2011 10:19
am vazut filmul din 95 a fost bunicel
sper ca asta sa fie mai bun

legolas05 pe 13 ianuarie 2011 18:33
sper ca si asta sa fie un film bun
Radu1711 pe 14 ianuarie 2011 01:07
la cat arata de bine as vrea sa se lupte pentru ca o sa invinga cu siguranta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells