Pro Video lanseaza pe DVD urmatoarele titluri:

1 Oct 2008
Pro Video lanseaza pe DVD urmatoarele titluri:

Fire and Ice: Cronica dragonilor

De la Armageddon si Titanic, producatorul efectelor speciale, Evan Jacobs, alaturi de cunoscutul regizon Pitof, au adus scenariul productiei Fire and Ice: Cronica dragonilor pe platourile din Romania, fiind primul film pentru care au fost realizate CGI (Computer Generated Imagery), unele dintre cele mai spectaculoase efecte vizuale realizate in exclusivitate in Romania.

Cu o distributie de exceptie, care ii include pe John Rhys Davies, Oana Pellea si Razvan Vasilescu, Fire and Ice: Cronica dragonilor este o istorisire medievala cu personaje de poveste si creaturi fantastice, toate puse in lumina unor efecte speciale exceptionale, realizate de catre MediaPro Magic, o divizie MediaPro Studios, indeosebi pentru piata americana.

Zilele tihnite ale regatului Carpia sunt pe sfarsite, caci un dragon de foc venit parca din infern ataca neincetat tinutul si omoara orice fiinta ii iese in cale. Regele Augustin are de ales intre doua rele: sa asiste neputincios la nimicirea poporului sau iubit sau sa se inchine rivalului sau, regele Quilock, care dispune de mijloacele necesare pentru a tine dragonul departe. Punandu-si poporul mai presus de orgoliu, regele Augustin este dispus sa renunte la tron, daca asta ii garanteaza salvarea regatului. insa energica sa fiica, printesa Luisa, are alte planuri: ea pleaca in cautarea lui Alodor, singurul om care a rapus vreodata un dragon.

Calatorie spre centrul Pamantului

Intr-unul din exemplarele romanului "Calatorie spre centrul Pamantului" vulcanologul Trevor descopera notele lasate de fratele sau, disparut intr-o expeditie. Purtat de curiozitate, Trevor urmeaza instructiunile si pleaca in Islanda, alaturi de nepotul sau, Sean si cercetatoarea Hannah.

In timpul calatoriei, aventurtti spre necunoscut, cei trei cad intr-o groapa care-i poarta spre centrul Pamantului. Ce vor intalni in aceste locuri indepartate de lumea cunoscuta le va schimba, definitiv perspectiva asupra vietii.

 

Star Wars: Razboiul clonelor

Razboiul Clonelor este in plina desfasurare intre Separatisti si Republica Galactica. Cand fiul lui Jabba the Hutt este capturat de un grup de rebeli, cavalerii Jedi sunt chemati sa investigheze. Anakin Skywalker si Obi-Wan Kenobi trebuie sa descopere unde este ascuns fiul lui Jabba si cine controleaza misteriosul grup de rebeli.

Anakin este insarcinat de catre Yoda cu educarea tinerei Padawan, Ahsoka Tano si aceasta ii insoteste pe parcursul investigatiei. Fortele raului, conduse de Palpatine, Contele Dooku si Generalul Griveous planuiesc sa preia controlul galaxiei. Mizele sunt mari si soarta universului se afla in mainile curajosilor cavaleri Jedi. Povestea este presarata cu batalii pline de actiune si revelatii uimitoare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 13 aprilie 2010 23:45
foarte bun filmul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells