Prinţul Persiei se udă tot!

de Ştefan Dobroiu în 27 Iul 2009
Prinţul Persiei se udă tot!

Dacă s-a pus în mişcare aparatul de promovare al mega-blockbuster-elor de la Hollywood, clar nu mai poate fi oprit. Promitem să nu vă batem la cap cu fiecare pozulice din Prince of Persia: The Sands of Time, dar cele două noi publicate azi de Empire chiar merită un loc de cinste pe Cinemagia. În primul rând ele confirmă că Prinţul Persiei va fi un film de aventuri plin de acţiune şi că Gemma Arterton, interpreta prinţesei Tamina, aliata prinţului Dastan întru salvarea întregului regat al Persiei medievale, este în stare de cascadorii şi scene grele. O vedem în ambele cadre alături de forţosul Jake Gyllenhaal, cei doi fiind probabil urmăriţi ori de monştri, ori de slujitorii nemesis-ului lor, Nizam, maleficul vizir interpretat de Ben Kingsley.

Dacă primele imagini nu impresionau cu paleta de culori, iată că aceste două fotografii lasă o impresie mai bună despre cum ar putea arăta filmul lui Mike Newell.

Cu ajutorul efectelor speciale şi-al unor locaţii spectaculoase, Gyllenhaal şi Arterton călătoresc în Persia medievală, căci filmul spune povestea lui Dastan, un prinţ persan care trebuie să facă echipă cu Tamina, o prinţesă rivală plină de tupeu, pentru a împiedica un malefic vizir (Ben Kingsley) să provoace o furtună de nisip ce ar putea distruge lumea întreagă. După ce este păcălit de vizir să elibereze Nisipurile Timpului, care-i transforma toţi supuşii în monştri însetaţi de sânge, Dastan trebuie să facă tot posibilul pentru a-şi ispăşi această fatală greşeală, readucând Nisipurile în clepsidra lor. Singura armă a prinţului este Pumnalul Timpului, un hanger care-l ajută să controleze, chiar dacă într-o măsură redusă, curgerea timpului. Filmul se va lansa în România pe 28 mai 2010.

Ce părere ai despre cum arată Prinţul Persiei?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 27 iulie 2009 16:09
hmm... defapt nu arata asa bine... Dupa cum eram sigur,au ajuns si partile proaste..
Pot sa intreb de ce printul arata ca Don Juan ? Din cureaua aia plina de acesorii parca mai lipsesc niste pistoale de prin anii 1800.Si ce e jacheta aia de pe el ? Seamana defapt cu un capod frumos brodat.Armura din primele imagini lansate era atat de autentica jocului si spectaculoasa,incat toalele astea de boier-haiduc vin ca o lovitura in "moalele capului".
Printesa, nu arata rau...desi in joc arata mult mai sexy si capabila de o lupta.
Sper sa nu fii fost decat niste simple imagini pentru promovarea filmului,care nu se regasesc in pelicula.

Alex pe 27 iulie 2009 17:03
Singura arma a printului se numeste de fapt dagger si nu hanger(ce e ala?)...sau poate au schimbat ei numele??? Oricum sper sa fie foarte bun...sa nu fie o dezamagire.
princeofpersia pe 27 iulie 2009 22:57
printul in joc poarta sabia la spate k si un ninja....
princeofpersia pe 27 iulie 2009 23:03
Slab,printul semana mai mult cu cel din warrirowithin,am jucat toate partile inclusiv cea recent lansata,iar din ce vad acum in aceste imagini,ma cam dezamagesc.Din cate stiu printul nu are un nume in celebrul joc,nush de unde iau dat numele de Dastan?Pe printesa parca o chema Farah,nu inteleg de unde au scos Tamina?
Engine pe 27 iulie 2009 23:56
Filmul nu trebuie sa urmareasca fiecare detaliu al jocului.
gabi12 pe 28 iulie 2009 00:00
ma dar voi vreti s fie exact k in joc....sunteti penibili, mi-era rusine s scriu ceea ce ati scris voi.....oameni in toata firea:))....bv ENGINE, k bine zici...criticilor care sunteti
dastan pe 28 iulie 2009 08:11
fortosul jake ... am ras bine. m-ai inveselit asa de la prima ora
Twiblack pe 28 iulie 2009 11:39
`princeofpersia ( nu cred ca ai mai mult de 15 ani ) e logic sa ii dea un nume si printului ...in al -doilea rand look`ul pe care il are in pozele mai sus nu seamana deloc cu armura pe care o purta in prince of persia ww ( deci clar nici nu ai jucat ) mai degraba arata ca un zorro gata pt un dirty dance. Engine are dreptate, nu poti sa refaci intr`un film fiecare detaliu din joc ...
stefan pe 28 iulie 2009 13:57
nu treb sa urmeze fiecare detaliu din joc ...da asta nu inseamna sa pui niste nume de tot rasu si niste costume de ....pe ei treb sa urmeze mai mult linia jocului ca ar fi fost mai atractiv asa o sa fie o dezamagire de film pentru ca nu se va ridica la inaltimea jocului.Sunt filme inspirate din comic books sau jocuri mai bune decat jocurile in sine dar asta din ce vad o sa fie varza acum sper sa ma insel nu stiu...
AlexA pe 28 iulie 2009 15:24
Mai Stefan, tu sti cine e Jordan Mechner? El a creat seria Prince of Persia si isi cunoaste creatia mai bine ca noi. Tot el a scris scenariul filmului, deci numele vin de la el si chiar au o semnificatie daca te intereseaza. Numele nu sunt aiurea, cei ce vorbesc fara sa stie despre ce vorbesc sunt aiurea.

E prima oara (din cate stiu eu pana acum) cand se adapteaza un joc si se foloseste chiar creatorul acelui joc pentru a scrie scenariul filmului, asa cum ar trebui facut intotdeauna.

Insusi Jerry Bruickheimer a petrecut foarte mult timp pe platourile de filmare, asta denota ca nu e de gluma cu filmul asta. Investitia e foarte mare si asteptarile sunt si mai mari asa ca ciocul mic pentru cei care nu stiu sa aprecieze ce avem aici.

jroberto pe 28 iulie 2009 22:30
Numele/costumele personajelor NU SUNT DETALII. Elementele esentiale trebuie pastrate si in film deoarece se numeste Sands of Time. Iar in postere avea costumul din Warrior Within. Si Mechner nu a scris singur scenariul, poate s-au bagat ceilalti peste el sa-l faca comercial si stupid pentru a atrage audienta.
ALEXANDRU pe 28 iulie 2009 22:48
1.DASTAN-e numele printului,il sthiu d el aprimul prince of persia sands of time(jocul acela vechi pe SNES''jocurile acelea vechi d ele conectai la TV'')
2.storyline scris de insusi creatorul jocului...
3.Jerry Bruickheimer regizor....a se vedea alte filme ale lui(toate au fost exceptionale...ASTA DE CE N-AR FI?
4.IMPRESIA FINALA O DAI LA URMA,ADIK DUPA CE VEZI FILMU.deci fara faze de genu:ar fi trebuit adaptare dupa joc.NU AI VAZ FILMUL INCA!DECI!?!.
P.S:numele prsonajelor sunt din PRIMUL PRINCE OF PERSIA SANDS OF TIME,nuh din POP:SOT a celor d ela UBISOFT din 2003.e film adaptat dupa JOCUL INITIAL DE DISNEY ALA VECHI.

jroberto pe 29 iulie 2009 15:10
ALEXANDRU, habar n-ai despre ce vorbesti
1. Jocul vechi se numeste doar Prince of Persia, singurul Sands of Time e cel din 2003 produs de Ubisoft
2. Jerry Bruckheimer nu e regizor, e producator. Regizorul e Mike Newell.
p.s. Ce joc a facut Disney? Alea vechi sunt facute de Broderbund.

maryya pe 30 iulie 2009 19:38
am jucat toate partile si pot spune k nu mam plictisitit deloc ....decorul , efectele speciale sunt super ...atata timp cat nu ai vazut filmul nu poti comenta si in plus nu poate fi film care sa urmeze o carte sau un joc la fiecare detaliu pt ca durata filmului ar fi pe masura ....sper totusi sa fie un film bun si as vrea sa fie facut un film si dupa assassin's creed ...prea tare ar fi ...dar sa nu fie in rolul principal un actor gen cel din borat :D....
al3x-th3-g0d-kIng pe 4 august 2009 14:38
hmm de unde iau scos numele asta la print in joc nu spune numele ... si printese aia defapt nu e printesa si no o cheama Tamina ci Farrah , sper k nu au incurcato k Kaileena oriqm nici k asta nu seamana .... si arma printului se numea dagger iar la spate avea anumite sabii ce le gaseai in misiunile jocului .. app vesta aia e venita din vestul salbatic :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells