Primele imagini din Lawless, noul film al lui Terrence Malick

de Cristina Grigore în 20 Mar 2012
Primele imagini din Lawless, noul film al lui Terrence Malick

The Tree of Life i-a adus lui Terrence Malick anul acesta cea de-a treia nominalizare la premiile Oscar, iar noua sa producţie, Lawless, s-ar putea dovedi un alt candidat viabil la premiile Academiei. Cu Ryan Gosling, Natalie Portman, Rooney Mara, Christian Bale şi Cate Blanchett în distribuţie şi un subiect incitant, filmul va face cu siguranţă turul festivalurilor înainte de lansarea sa în 2013.

Site-ul Just Jarred a surpris primele imagini de la filmări, cu Rooney Mara în prim-plan, alături de muzicianul Alan Palomo (solistul trupei Neon Indian). Participarea lui Palomo este justificată de povestea filmului, a cărui acţiune este plasată pe scena muzicală din Austin, Texas şi prezintă intercalarea unor triunghiuri amoroase în care obsesiile sexuale şi trădarea sunt la ordinea zilei.

Filmul este scris şi regizat de Malick şi aşteaptă acum susţinerea unui studio de producţie important, a cărui participare, luând în considerare numele celebre ataşate, nu se va lăsa aşteptată.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 20 martie 2012 10:40
Sa vedem ce poate sa fie atat de inedit in povestea pe care are de gand sa o transpuna cinematografic.
JohnnyAddams pe 20 martie 2012 19:31
Malick e un geniu !
JohnnyAddams pe 20 martie 2012 19:33
Oricum, mai urmeaza inca un film pana atunci. pt Malick, deocamdata nu are nume. Va aparea anul acest si ii are in distributie pe McAdams, Chastain, Weisz, Affleck.
adita.sarbu pe 20 martie 2012 21:31
nokia sponsor..? cu ce chischirei? ca parca erau paduchi.. sau e o alta strategie de acaparare a mediului si publicului tanar.. pt mobilele lor entry low sau "high" smartphone?!
alex_il_fenomeno pe 23 martie 2012 16:57
a-ha , deci asa se numeste ultimul film al regizorului . il astept cu nerabdare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells